• 瀏覽: 14,781
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
曱甴人渣,出嚟行預咗要還

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-31 06:12 AM 發表
【特寫】喬映瑜幾度哽咽認錯

12月28日,深圳市鹽田區人民法院公開開庭審理「十二逃犯」案。根據深圳特區報的報道,記者在旁聽庭審時看到,被告人喬映瑜在最後陳述時幾度哽咽.......

新聞來源連結:
http://paper.wenweipo.com/2020/12/31/HK2012310007.htm

曾幾何時,奸邪妖獸在傳媒面前高叫︰「無畏無懼!無怨無悔!」 ...
報道又指,喬映瑜在最後陳述時認為過往自己由於偏見和衝動,作出了許多對社會、家庭有危害的行為。

之前咁威,u burn I burn, 大陸都未殺一隻馬騮已經跪低,點對得住已經犧牲咗嘅手足呀,僕街!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-12-31 06:43 AM 發表
曱甴只有嘴炮,瀨咗嘢仲要坐監分兩part就梗係流馬尿啦!你估個個好似G瘋咁有大把錢收去坐監呀?
仲有利用價值就俾本假護照或者用潛艇嚟接你班反政府抗暴義士啦, 俾你坐大飛即係等你嚮公海浸死,一了百了!跟手仲有人血饅頭食添

因為見到棺材流眼淚係好正常

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-12-31 07:30 AM 發表

好擔心婷婷,早幾日十零度都要著七件衫,今日唔知要著幾多件先頂到
今日要加支熱棒暖下身

佢哋已經知道大陸魔力幾大,系軍訓式管理,最重要系要服從,吾服從就做到為止,你估香港,投訴之都,勿都投訴

犯民依家縮左唔知去邊,冇一件敢走出來🐶

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-12-31 07:30 AM 發表

好擔心婷婷,早幾日十零度都要著七件衫,今日唔知要著幾多件先頂到
可能同囚嘅天使已經俾緊溫暖佢呢,唔使咁擔心

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-31 06:12 AM 發表

12月28日,深圳市鹽田區人民法院公開開庭審理「十二逃犯」案。根據深圳特區報的報道,記者在旁聽庭審時看到,被告人喬映瑜在最後陳述時幾度哽咽.......

新聞來源連結:
http://paper.wenweipo.com/2020/12/31/HK2012310007.htm

曾幾何時,奸邪妖獸在傳媒面前高叫︰「無畏無懼!無怨無悔!」 ...
最搞笑係姓鄧蛇頭嘅細佬,文宣點樣兒時趣事,手足情深,走國際線成功為大佬爭取多一年刑期

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2020-12-31 07:51 AM 發表

身體很誠實,如果叫港獨,即刻判終身美麗
革命唔係要犧牲自己嘅咩?

呀係喎,呢個係時代笑話先啱

垃圾,重判

仲有好多白痴被洗咗腦未醒

Those training procedures in Mainland work on millions of people effectively, I believe these kids are not the exceptions.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-31 08:09 AM 發表
仲有好多白痴被洗咗腦未醒
It is because they are being protected

引用:
原帖由 ichthys2 於 31/12/2020 06:12 發表

新聞來源連結:

邪教泛淫要負上最大責任

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]