• 瀏覽: 5,524
  • 回覆: 55
有冇人可以話俾我知, 究竟中印邊境打乜風濕呀, 根本就前進唔到過唔到中國的鉄桶防守, 但又退唔到落山,
20萬大軍就留係5千公呎高捱冷呀???
天氣越來越冷, 仲留係上面托呀???

感覺班印軍留在上面俾喜瑪拉雅山摧殘都唔知為乜, 真係慘

https://youtu.be/qwVLRBKGkB8進入香討影片區

20萬大軍, 連睡袋都唔夠, 那10個瞞逃在大陸坐監都比呢班印軍舒服得多

印度軍上去根本唔係去打仗, 係去等死

XXX 大兵條命唔值$!!! 
最慘 污染 佛教淨土!!! 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 10:15 PM 發表
20萬大軍, 連睡袋都唔夠, 那10個瞞逃在大陸坐監都比呢班印軍舒服得多

印度軍上去根本唔係去打仗, 係去等死
由秋天搞到冬天,幾個月,印度連足夠既睡袋都唔夠,點打呀

引用:
原帖由 mflyer 於 2020-12-30 11:13 PM 發表
XXX 大兵條命唔值$!!! 
最慘 污染 佛教淨土!!! 
佢呀佢地周山疴, 攪到到處白雪藏狗屎, 真係諗見都作嘔

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-12-30 11:17 PM 發表

由秋天搞到冬天,幾個月,印度連足夠既睡袋都唔夠,點打呀
但咖哩佬真係命硬, 唔係講笑, 20萬軍入了雪櫃咁耐, 都仲未凍死晒, 真有些意想不到.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 23:21 發表

但咖哩佬真係命硬, 唔係講笑, 20萬軍入了雪櫃咁耐, 都仲未凍死晒, 真有些意想不到.
死了也不會上報,軍頭是數人頭收錢交收。

引用:
原帖由 @海東青 於 2020-12-30 11:26 PM 發表

死了也不會上報,軍頭是數人頭收錢交收。
其實, 仲留係度做露宿要黎托咩, 好心印度政就應趁一月中前, 調動軍人開通條路俾佢地山上軍人撤走, 等佢地保住條命啦, 人命唔應該咁犧牲的.

係冰天雪地備戰,三哥點同解放軍比呀,高你幾班啦

3萬睡袋定屍袋?

引用:
原帖由 Harmonyfriend 於 2020-12-31 12:45 AM 發表
3萬睡袋定屍袋?
怕3萬個屍袋唔夠咖哩軍用, 上面囤了廿萬軍係度杇, 莫迪呢鋪都大劑了

啊三真是又壞又蠢

簡直係上雪山送死!
何苦呢!
賤民都係一條命呀!
莫迪收手吧!

不戰而屈人之兵

似乎唯一保命之道是向中國守軍「投降」,但成二十萬?
一架旅遊巴裝50人,都要走4,000轉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]