• 瀏覽: 5,528
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 11:20 PM 發表

佢呀佢地周山疴, 攪到到處白雪藏狗屎, 真係諗見都作嘔
阿猩搞到成座山都係死屍糞便,佢就有理據話個度係佢既。呢啲就係阿猩的戰略。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 10:13 PM 發表
有冇人可以話俾我知, 究竟中印邊境打乜風濕呀, 根本就前進唔到過唔到中國的鉄桶防守, 但又退唔到落山,
20萬大軍就留係5千公呎高捱冷呀???
天氣越來越冷, 仲留係上面托呀???

感覺班印軍留在上面俾喜瑪拉雅山摧殘都唔知為乜, 真係慘

https://youtu.be/qwVLRBKGkB8
嗯,邊境危急,所以印軍應該再增兵150萬...
咁印度就可以提前解體

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-1-1 07:38 AM 發表

昨晚天氣幾度都難頂,佢地係野外0下幾十度
莫敵話唔怕,新德里好暖

引用:
原帖由 大林林 於 2021-1-1 12:09 PM 發表

莫敵話唔怕,新德里好暖
還要冰做凍飲

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-1-1 12:25 PM 發表

還要冰做凍飲
家下德里我估大約9~23度左右,

引用:
原帖由 大林林 於 2021-1-1 12:34 PM 發表

家下德里我估大約9~23度左右,
下午莫迪來杯特飲 透心涼

莫滴呢招高呀 ,就係要話比世人知、攞唔多著數佢就死畀你睇

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 10:13 PM 發表
有冇人可以話俾我知, 究竟中印邊境打乜風濕呀, 根本就前進唔到過唔到中國的鉄桶防守, 但又退唔到落山,
20萬大軍就留係5千公呎高捱冷呀???
天氣越來越冷, 仲留係上面托呀???

感覺班印軍留在上面俾喜瑪拉雅山摧殘都唔知為乜, 真係慘

https://youtu.be/qwVLRBKGkB8
真心話,個廿萬軍人係低種姓人群。。。
如果唔參軍連食都無得食,係現時印度境內一係餓死一係等中新冠病死。。。
相信正常人都情願飽死好過餓死瓜。。。!🙏

兵就是這樣練的!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-30 11:44 PM 發表

其實, 仲留係度做露宿要黎托咩, 好心印度政就應趁一月中前, 調動軍人開通條路俾佢地山上軍人撤走, 等佢地保住條命啦, 人命唔應該咁犧牲的.
現時印度執政者有理智有人性就唔會弄到這般田地!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]