• 瀏覽: 1,431
  • 回覆: 12
12名港人於8月23日涉嫌潛逃離境時被廣東海警截獲,其後一直被扣押於深圳鹽田看守所。內地官媒日前指其中10名被告已認罪,深圳市鹽田區人民法院.........

恭喜兩個未成年的奸邪妖獸,返回香港不代表雨過天青,將要面對原有罪責外,要被加控更多罪名,實在太好啊!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/567898/12港人潛逃-2未成年男不作起訴返港-警-除原有罪責-或加控罪名

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-30 02:44 PM 發表
12名港人於8月23日涉嫌潛逃離境時被廣東海警截獲,其後一直被扣押於深圳鹽田看守所。內地官媒日前指其中10名被告已認罪,深圳市鹽田區人民法院.........

恭喜兩個未成年的奸邪妖獸,返回香港不代表雨過天青,將要面對原有罪責外,要被加控更多罪名,實在太好啊!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/567898/12港人潛逃-2未成年男不作起訴返港-警-除原有罪責-或加控罪名
雖然未滿18歲,但係做嘅嘢窮兇極惡。都係兩件垃圾!🖕🖕🖕

一定啦!

上處話年少無知,俾人拐帶又有輕判。。。

放心, 警察辛苦捉人, 狗法官輕鬆放人, 冇事嘅.

大陸處理12人都已經塵埃落定,著草去台灣果5條傻仔呢?點解無港人關注組跟進?

睇下d官仲比唔比保釋

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-12-30 04:44 PM 發表
大陸處理12人都已經塵埃落定,著草去台灣果5條傻仔呢?點解無港人關注組跟進?

那5位要掟西瓜落海

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-12-30 05:27 PM 發表

那5位要掟西瓜落海
班仆街連西瓜都慳番,不係有機會搞大陸,話之5條傻仔在台灣自生自滅

加幾多~放幾多

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-30 04:54 PM 發表
睇下d官仲比唔比保釋
一定會,
因為有名你叫:
狗管

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-30 04:54 PM 發表
睇下d官仲比唔比保釋
官呀,比他們保啦,PLS

中國已經一再強調並一百五十年前嘅中國,若你再用國際壓力去壓中國,而中國又屈服,豈非又係百五年前中國!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]