• 瀏覽: 5,817
  • 回覆: 83
+10

前學生動源召集人鍾翰林去年5月14日留守立法會示威區抗議修訂《逃犯條例》,其間涉與他人爭奪一支屬「保衛香港運動」的中國國旗,並向上拋走國旗,裁定侮辱國旗罪及非法集結罪罪成,今(29日)於西九龍裁判法院判囚4個月........

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20201229/s00001/1609225600866/鍾翰林辱國旗非法集結罪成-判囚4個月

今日有鍾翰林被判刑,明日有「十二暪徒」中十人被判刑。

愈來愈多奸邪妖獸被罰,實在太好啊!

4個月實在太少

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-12-29 04:49 PM 發表
4個月實在太少
同倉大佬, 要呢隻排骨仔晚晚唱後庭花, 4個月, 都吾少野, 一定變忽必裂.

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-12-29 16:49 發表
4個月實在太少
4個月後一出冊立即以國安法再拘捕

隻漢姦仔好似仲有其他案跟身

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-29 05:01 PM 發表

同倉大佬, 要呢隻排骨仔晚晚唱後庭花, 4個月, 都吾少野, 一定變忽必裂.
踏上肛門擴張之路,試過佢一定返唔到轉頭

引用:
原帖由 曹三豐 於 29-12-2020 04:49 PM 發表
4個月實在太少
==========
這單判4個月系小菜,
條友揹緊國安法...這單才是主菜...

有本事坐完出嚟再犯過囉,反正坐四個月……

入到去慢慢沉澱下啦

引用:
原帖由 CS601P 於 2020-12-29 05:04 PM 發表

==========
這單判4個月系小菜,
條友揹緊國安法...這單才是主菜...
國安法一出,班曱甴就全部散退,再唔敢出黎暴動無差別屠殺香港市民

多謝國家

有冇攪錯,應該要判隻曱甴坐40年

又係呢條孖潤腸
睇怕佢成世人就係基壓所同監倉轉來轉去

曱甴柢L死!!!!

其實都係受靶幾月,都唔明之前班友點解攪到要流亡

用完即棄 抵X死 

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]