• 瀏覽: 997
  • 回覆: 20
案件由馬道立首席法官、李義常任法官、張舉能常任法官處理。

馬倒立出名偏頗專門破壞香港法治及只為暴徒發聲, 仲要牠出任為國安法官??  是否想利用馬倒立破壞國安法, 定係為左放生暴徒??????

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/7714712-黎智英准保釋律政司提上訴-3終院法官獲委任為國安?current_cat=1

都唔知搞乜7!

仆街了

林鄭唔死都無回,淨識禍港。

如果委任馬發棺就完全破壞中央對香港的信任

馬道長唔係出年1/1退休咩???

重有得審???

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-12-29 04:44 PM 發表
仆街了
冇仆街的,我哋等睇三方表演。

最好玩到送中。

乜玩法

大肥豬馬盜賊最後一次反中亂港, 呢條柒碌退休後要去美國嘆世界.

肥佬泥今次公字都係輸!得直即時入去坐。上訴失敗迫亞爺釋法的肥佬返內地審。🤭

攪L笑,捉佢返去啦俾今上審啦,仲做咩大龍鳯呀

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-29 04:57 PM 發表
馬道長唔係出年1/1退休咩???

重有得審???
國安法唔可以用外籍法官..

本地最高法院法官數來數去得個數件..真係選擇有限..

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-12-29 04:35 PM 發表
案件由馬道立首席法官、李義常任法官、張舉能常任法官處理。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2020/12/2020122915171485571_meitu_1.jpg

馬倒立出名偏頗專門破壞香港法治及只為暴徒發聲, 仲要牠出任為國安法官??  是否想利用馬倒立破壞國安法, 定係為左放生暴徒???? ...
犯左國安法,居然可以保釋,香港黃官真係“謊”天下之大墓!!!!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-29 05:16 PM 發表
大肥豬馬盜賊最後一次反中亂港, 呢條柒碌退休後要去美國嘆世界.
最後玩鋪勁嘅!

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-12-29 05:55 PM 發表

犯左國安法,居然可以保釋,香港黃官真係方天下之大墓!!!!
或者可以搏天下之大霧

主題標籤 #律政司
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]