• 瀏覽: 45,904
  • 回覆: 605
  • 追帖: 2
+7
跟據自稱30萬月薪嘅文宣EDDIE見解,袋鼠又獲勝! 

引用:
原帖由 james@zeta 於 2020-12-29 04:13 PM 發表

我有睇內文。

講品種又輸俾澳州和牛,講出名氣唔夠阿軍廷牛肉!
大陸冇同阿軍廷買咩???
大陸人又多個選擇, 咁去買牛肉真係好煩

澳洲又嬴啦

澳洲全部產品抬高價賣,大陸一向隻眼開隻眼閂,但澳洲智障多,始終監犯後裔,出個民萃智障總理,唔識分莊閒,大陸要比佢地上吓堂。澳洲吹到自己貨咁好,就唔洗煤炭死lur,賴死唔肯回航,因中國比最好價錢

澳洲自作自受了! 自己食返自己的牛!

知唔知澳洲有17%係支那人?一直想左右大局!早應該排華屠殺。

澳洲的「中國干預」爭議引發反華種族主義隱憂

附件

Screenshot_20201229-161823_Chrome.jpg(106.26 KB)

引用:
原帖由 TL1596 於 2020-12-29 04:12 PM 發表
澳洲撚:無事既,澳洲呢度好多牛肉食價錢平左好多,澳洲又嬴中國又輸
黃燃:D袋鼠牛肉無人買推晒落海都係中國輸。推落海都唔賣比你。🤣

澳洲和牛可以賣俾呆蛙
每蛙每年買一隻

引用:
原帖由 james@zeta 於 2020-12-29 04:14 PM 發表

澳洲係農業,礦業大國!中蟈擔心吓自己先啦🤭
買家唔幫襯要擔心反轉頭

引用:
原帖由 james@zeta 於 2020-12-29 04:17 PM 發表
知唔知澳洲有17%係支那人?一直想左右大局!早應該排華屠殺。
教下澳洲佬分香港人先啦
去澳洲fxxking holiday 都唔少

引用:
原帖由 james@zeta 於 2020-12-29 04:13 PM 發表

我有睇內文。

講品種又輸俾澳州和牛,講出名氣唔夠阿軍廷牛肉!
咪傻啦,澳洲和牛又末係中國市場養出嚟,澳洲以前有冇和牛丶鮑魚?中國養得澳洲,亦可以在南美制造南美和牛,有價有市

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-29 04:15 PM 發表

大陸冇同阿軍廷買咩???
大陸人又多個選擇, 咁去買牛肉真係好煩

澳洲又嬴啦
回啲硬膠仔,CHING唔會覺得嘥氣咩?

希望多啲平M9食🤭

附件

Screenshot_20201229-162000_HKTVmall.jpg(81.97 KB)

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-12-29 04:19 PM 發表

回啲硬膠仔,CHING唔會覺得嘥氣咩?
插得都幾開心架

引用:
原帖由 james@zeta 於 2020-12-29 04:17 PM 發表
你照鏡個陣會覺得自己似你口中既支那人定西人,不過仆街黃屍 曱甴有自我安慰妄想症可能真係當左自己係西人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]