• 瀏覽: 6,298
  • 回覆: 101
+4
中國傳媒引述消息指,著名鋼琴家傅聰周一(28日)在英國因感染新冠肺炎逝世,享年86歲。較早前,中國傳媒周日(27日)引述

較早前,中國傳媒周日(27日)引述傅聰的學生、英國皇家音樂學院中國籍教授孔嘉寧消息指,傅聰已在英國住院兩周,正接受治療。鋼琴家李民鐸則稱傅聰情況不太好,醫生一直給他施用氧氣,但沒有進重症病房,也沒有用呼吸機;而傅聰染疫的消息傳出兩天不到,就傳來他離世的噩耗

RIP
危殆病人無入ICU, 無呼吸機, 佛系醫病, 怪不得大陰有咁多人死, 又有變種病毒, 大陰老尾害全球!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201229/bkn-20201229050127152-1229_00992_001.html

呢個可能就係香港人移民大陰嘅警號

武漢肺炎禍害全球

皮膚顏色決定治療方案定係設施不足,呼吸機留俾後生仔?!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-12-29 07:18 AM 發表
皮膚顏色決定治療方案定係設施不足,呼吸機留俾後生仔?!
年紀大同長期病患都唔救, 人總要死, 死唔緊要但肺炎唔用呼吸機死得極之痛苦

RIP

生做自由人,死作民主鬼
當年用公費去歐洲學琴,之後走佬英國
仲口口聲聲同國內老豆老母講唔會入籍英國添
轉過頭咪入佐籍囉

八九十歲先失醫病死咪算執到

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-29 07:15 AM 發表
來生不做英國人
納重稅比一班圈養既皇室,留比黃絲做啦

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-12-29 07:44 AM 發表

來生不做英國人
納重稅比一班圈養既皇室,留比黃絲做啦
牠們唔係新移民就係97後大部份都無BNO, 移民都要靠廢老

RIP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-29 07:15 AM 發表
唔好呀!英國真係好好,呢個只係個別事件,英國人都好中意bno香港人,英國醫生已經盡力了,bno人快啲過主英國啦

RIP

引用:
原帖由 sleepingforest 於 2020-12-29 07:32 AM 發表
生做自由人,死作民主鬼
當年用公費去歐洲學琴,之後走佬英國
仲口口聲聲同國內老豆老母講唔會入籍英國添
轉過頭咪入佐籍囉

八九十歲先失醫病死咪算執到
咁抵死?

RIP英國的醫療真係麻麻地

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]