• 瀏覽: 1,794
  • 回覆: 20
+5
引用:
原帖由 賢豬 於 2020-12-28 03:03 PM 發表

傻侵唔派喎
師兄,請你了解吓新聞啦!徐了增加派錢外,還有延長失業救濟

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-12-28 03:18 PM 發表

美國立國2百幾年,無可能無經歷過疫症大流行,以你邏輯引伸,嗰啲傻侵既前任總統,佢哋盡責於撲滅疫症於萌芽,嚟阻止疫病大流行危害幾十萬人性命,喺你口中就必定係垃圾君主.

因為一個君主盡職阻止疫情大爆發、阻止咗幾十萬國民命喪疫病,就當然無繼後你所講 "拯救國民於死地" 既戲碼喇,喺你邏輯裏,阻止疫情大爆發既前任美國總統都係爛臭瀆職,否則,你又如何可以為釀成防疫悲劇既傻侵定位為明君? 兩者相反,你選一 ...
對不起,你說的美國歷史我不懂;世界上之前為何戰爭,我身為中國百姓,沒有留意,沒辦法回覆

引用:
原帖由 前期綠色的樹根 於 2020-12-28 03:32 PM 發表

對不起,你說的美國歷史我不懂;世界上之前為何戰爭,我身為中國百姓,沒有留意,沒辦法回覆
咁你咪簡單啲,去為傻侵防疫瀆職而導致死掉30萬美國人命,作一個你所謂既 "英雄君主" 既邏輯解說囉.

解釋喇,我哋睇住你解釋佢英雄啲咩?

民主制下能控制傳媒便得勝

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-12-28 03:41 PM 發表

咁你咪簡單啲,去為傻侵防疫瀆職而導致死掉30萬美國人命,作一個你所謂既 "英雄君主" 既邏輯解說囉.

解釋喇,我哋睇住你解釋佢英雄啲咩?

我已經在02:10pm 及02:44pm解釋

捉拿民主擋黃畜牲漢奸,入獄打靶,全港皆知其罪行:

勾結外國勢力,破壞香港法治
破壞地面
打香港人
滅香港人聲音
做假出千選舉
搶香港人稅金做區狗搞事
不理民生
文宣恐怖信息嚇香港人包括
和你午歺,上班,擺工
破壞地鐵及公眾設施
破壞經濟

罪行滔天,人人得而誅之民主狗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]