• 瀏覽: 13,339
  • 回覆: 255
+5
犯法拉佢就話政治打壓,即係佢做幾多衰嘢,都唔拉得既

呢條友前低級老廉,明明早已離職,但就不斷向外公報老廉消息,
咁樣違規都唔告你,先至不合理!

其實不少kol都媽q你,你仲當自己有免死金牌?咁有特權?

引用:
原帖由 milkhang 於 2020-12-28 10:00 AM 發表
總之拉佢就係打壓
真係好笑
最反對特權嘅人就最想享受特權,呢D就係聲稱追求民主嘅人最基本嘅特徵

引用:
原帖由 都沒有 於 2020-12-28 09:56 AM 發表
民主黨副主席、立法會前議員林卓廷在社交網站表示,今早被廉政公署人員上門拘捕,被指涉及披露「7.21元朗站事件」受調查人士的身份資料,會被帶往北角廉署總部,下午2時半在於東區裁判法院提堂。 林卓廷的社交網站專頁上載一段影片,顯示他在寓所被捕的情況。到場的廉署人員向林卓廷表示,指他涉嫌去年12月至今年7...

林生自己有冇將廉署用作政治打壓工具先?

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1567400-20201228.htm?spTabChangeable=0
經常在前部門攞料
政府乜七都唔做

低級調查員知法犯法

祝佢快快進入精彩人生.

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-12-28 10:51 AM 發表

正啦,林生又可以講被政治迫害,濫捕。
手足係時候搞文宣,幫林生眾籌👍
'眾籌' 呢樣嘢就係重中之超重...

千錯萬錯都係政府錯

擺明打壓你㗎啦!吹咩?有本事搞革命囉!柒頭!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-12-28 10:53 AM 發表
RTHK淪為反中宣傳機器
好快執笠,自取滅亡

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2020-12-28 10:54 AM 發表
犯法拉佢就話政治打壓,即係佢做幾多衰嘢,都唔拉得既
佢殺人都唔拉得

佢條柒以為真係有特權呀!犯法唔使拉?

哈哈哈,又講中左,總之咩都政府打壓你啦。

你係廉署打過工喎

美國制裁香港又唔話政治打壓?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]