• 瀏覽: 2,813
  • 回覆: 43
+7
美國現任總統特朗普上周六(26日)在Twitter連發多文,批評共和黨議員、司法部、聯邦最高法院和聯邦調查局(FBI)坐

侵侵,你只有24日任期!

好心積下口德!

仲話乜假總統!

就期待121,拜登上場,NBC連續多周大揭侵侵d衰嘢!TVB全港獨家播放!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201227/bkn-20201227130538953-1227_00992_001.html?editorpickDate=20201228&editorpickUuid=402882b15990b2a90159a58b78f0780f&eventid=402882b15aad00a2015aae03e731261b&eventsection=hk_news

2024巴黎奧運年 中法建交60周年
中法人道主義 同抗美以新年代!
Make it Iconic. Choose France

城巴雙向分段 高質高效新年代
打擊黑社會黑暴紅小淫血饅頭!
從此氫起未來 TheFutureisH2Re
侵侵唔好得把死人口好唔好

我買晒D 花生等發毛

佢自己又唔係假,老婆原來是合約的,拒疫叫人飲漂白水,

成日嗡習主席係佢老友,但成日背後插刀,呢條友都唔知邊句係真

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-28 08:49 發表
佢自己又唔係假,老婆原來來是合約的,拒疫叫人飲漂白水,

成日嗡習主席係佢老友,但成日背後插刀,呢條友都唔知邊句係真
合約老婆?

邊得?

引用:
原帖由 2020biden53 於 2020-12-28 08:49 AM 發表

合約老婆?

邊得?
佢連任失敗,傳老婆第一個同佢解約,要跟個大隻佬遠走高飛喎

反正都係假普選,有何分別呢? 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-28 08:51 發表

佢連任失敗,傳老婆第一個同佢解約,要跟個大隻佬遠走高飛喎
即係毫無真誠!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-12-28 08:51 AM 發表
是但啦!反正拜山一定做唔夠4年
拜燈死左咪印度婆頂上囉

肥侵真係唔受歡迎。
https://youtu.be/06ypwgedSXg

內戰未呀?

引用:
原帖由 2020biden53 於 2020-12-28 08:41 AM 發表
美國現任總統特朗普上周六(26日)在Twitter連發多文,批評共和黨議員、司法部、聯邦最高法院和聯邦調查局(FBI)坐

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201227/photo/bkn-20201227130538953-1227_00992_001_01b.jpg?20201227154510

侵侵,你只有24日任期!

好心積下口德!

...
呢個騙局呃咗美國人2百幾年, 而家先比侵侵發現咗篤出嚟?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-28 08:45 AM 發表
侵侵唔好得把死人口好唔好

我買晒D 花生等發毛
梗係冇聽梁家傑講啦!要用武力解決問題嘛!

侵侵真係好小氣又唔接受現實

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-28 09:02 AM 發表
內戰未呀?
內乜戰吖,侵侵根本點吾郁軍方,國民警衛隊又歸洲控制,真正文人政府。咪等佢e廿令日做下小丑戲,老毛話,槍幹子出政權,老美民主制度成熟,政權會和平交接!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]