• 瀏覽: 8,997
  • 回覆: 260
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-28 12:36 AM 發表

係呀,問題呢班都係自私既人,可以點?

我都5明打緊仗時,有人叫雞,有人叫鴨,仲同我嘈好安全

叫少陣會4咩
妳都唔明問題晶結系邊

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-28 12:44 AM 發表

出街5係問題,只要5除口罩,得閒又要去檢疫,5好同太多人接觸

做好自己先
所以咪要立例強檢law

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-27 10:07 PM 發表

所以日日只會責怪正苦,責怪專家,而自己亦5自律,點會搞掂

其實搞到大家甘疲倦既係自己,因為5自律
唔可能每個人都自律正如叫妳食妳唔中意嘅嘢一樣話有益

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-27 10:07 PM 發表

所以日日只會責怪正苦,責怪專家,而自己亦5自律,點會搞掂

其實搞到大家甘疲倦既係自己,因為5自律
黃粉黑暴法律第二,政治第一

邊有可能團結抗疫

強制檢疫問題,係點捉d人檢疫
要實行,就要實行建康碼,不檢疫那裏都不准去
健康碼制度要全民配合,排制不檢疫的人仕才能成功
只要有很多不以大局着想的人存在,難矣

本土旺師飯民將抗疫政治化,一定負上責任,可以解釋為何政府決意dq本土旺師飯民

食屎啦美國勇!

乜柒都做唔到,喺度呃Like攞光環

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-12-27 11:06 PM 發表
市民唔合作冇法,最有效用監控app
有PK講過話改用2G手機黎應對咁話。香港太多呢類無能又自我為中心既低劣市民,唔讓佢地死一次係唔會反省自己既問題。全都係犯民走狗賣國賊過去多年長時間洗腦市民加上政府放任既結果,市民被寵成毫無責任感既無限人權自由L。

引用:
原帖由 fruitboy 於 2020-12-28 01:18 AM 發表
強制檢疫問題,係點捉d人檢疫
要實行,就要實行建康碼,不檢疫那裏都不准去
健康碼制度要全民配合,排制不檢疫的人仕才能成功
只要有很多不以大局着想的人存在,難矣
"只要有很多不以大局着想的人存在" 呢個先係最大問題...

所以算吧, 香港人自己受下, 擔心既自己小心D, 等到疫苗可以打時就去打..., 自求多福...

全球疫情之下,有幾多人累了。政府失能的講法太誇張。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-27 11:05 PM 發表

真既有病,其實d人自私自利,完全妄顧他人既利益
黃絲本質
乜乜自由民主就係個人利益主義

第四波應該明年1月先見真章

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-27 10:01 PM 發表
新冠疫情下,袁國勇無疑是今年「出鏡率」最高的人物之一。每有場所爆發疫情,作為特區政府四大抗疫專家顧問之一的袁國勇,總會帶隊前往視察,尋找

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201227/419970568729661440185630.jpeg/Dm9Dxlg4x8CBMnK7oPf99b_DBpBxfbAwtsWXNbbFlzU

其實香 ...
無外來入境一早就無事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]