• 瀏覽: 2,745
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 mxc 於 2020-12-27 02:56 PM 發表

撐警人仕 : 不評論個別事件。  " target="_blank" class="bburl">https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_38.gif
hk曱甴好鍾意扮警察,就好似精神病人鍾意扮醫生

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-12-27 03:00 PM 發表
肯定係藍絲
(學香討會員未審先判)
你返去連燈啦,呢度大都媽q黃人的

偷嘢加傷人,入冊不是夢!

引用:
原帖由 starr 於 2020-12-27 03:02 PM 發表

hk曱甴好鍾意扮警察,就好似精神病人鍾意扮醫生
曱甴不嬲都爛泥上唔到壁,
著著正義警袍都遮唔到佢地趴街的曱甴衰格!

所以不少做了不久,都露出佢地的曱甴性格!

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-12-27 02:47 PM 發表
啟德晴朗商場周六傍晚發生一宗店舖盜竊案件,一名50歲女子被職員揭發偷走共值$80的兩樽腰果及一支樽裝茶後,竟然發爛從袋中取出利剪刺傷職員,熱心途人發現後上前制止。警方到場調查,女子竟聲稱自己的丈夫是警察,又破口大罵,反指被人襲擊才自衞傷人,最後涉嫌普通襲擊、藏有攻擊性武器及盜...

https://hk.appledaily.com/resizer/jVD2j9cW-5GJjKKnp1B-v0IGuXs=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/12-27-2020/t_6e2fa634773540afb6d8b76c0087ebf9_name_aaaa1024.jpg
黃人衰左次次都玩老屈,—見又諗起州停被捕不忘老屈將手放後扮被手扣鎖

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-27 03:03 PM 發表

你返去連燈啦,呢度大都媽q黃人的
大家都係platinum member 叫我番連登咁神奇
點解唔係你去連登圍城?

引用:
原帖由 abc1200 於 2020-12-27 03:03 PM 發表
偷嘢加傷人,入冊不是夢!
本來偷嘢小事嚟…傷人真係戅居居

老公係差人, 可惜老婆是曱甴

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-27 02:57 PM 發表
查清楚佢老公係真差人,定係毒果記者先啦
就算係都係個女人有問題,正常人都知犯法理得你身邊有咩野人,不過仆街黃屍 曱甴聽到警察又有精神食糧食去搶住食

有冇老公都成問題啦~好多中年單身老姑婆都有精神病

話之你老公係侵侵都照拉。🤭

咁個職員可以答佢:咁你老公嚟緊喇

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-12-27 02:47 PM 發表
啟德晴朗商場周六傍晚發生一宗店舖盜竊案件,一名50歲女子被職員揭發偷走共值$80的兩樽腰果及一支樽裝茶後,竟然發爛從袋中取出利剪刺傷職員,熱心途人發現後上前制止。警方到場調查,女子竟聲稱自己的丈夫是警察,又破口大罵,反指被人襲擊才自衞傷人,最後涉嫌普通襲擊、藏有攻擊性武器及盜...

https://hk.appledaily.com/resizer/jVD2j9cW-5GJjKKnp1B-v0IGuXs=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/12-27-2020/t_6e2fa634773540afb6d8b76c0087ebf9_name_aaaa1024.jpg
黃絲女成日都幻想自己老公係差人……
就係貪福利好人工高

好明顯係青山走犯.

老公係差人更加要拉!
老散斷估有兩餅野加 housing。坐三丶五丶七年啦,俾老公有足夠時間去再覓新歡。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]