• 瀏覽: 19,635
  • 回覆: 131
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
榮光原來一直奶共

係要挑戰人哋嚴格守則,抵死!

浸大 canteen 一樣係黃狗店,浸大快啲炒咗呢間垃圾啦,同其他黃狗店一樣,又貴又唔好食!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-12-26 10:41 PM 發表
on.cc東網專訊】榮光飲食中心老闆指,前晚(24日)收到懲教署通知,將於下周一(28日)起取消其私人膳食供應商的資格。據了解,該飲食中心因違反規定,協助外人將一個羅漢齋飯(未經批准)混入私人膳食,再送到荔枝角收押所。其後署方人員揭發報警,法庭判處罪成,因此署方早前取消此餐廳繼續供應私人膳食的資格。
翻查記錄,該飲食中心負責人今年2月被控違反《監獄條例》,涉嫌向去年理工大學示威被捕、正在還押的被告 ...
黃c成日做埋d過界事
安份送餐咪好囉,硬膠仔

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-12-26 10:43 PM 發表
榮光原來一直奶共
你入去嗰間五金舖咁講,包你俾班曱甴打到爆缸!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-12-26 10:41 PM 發表
on.cc東網專訊】榮光飲食中心老闆指,前晚(24日)收到懲教署通知,將於下周一(28日)起取消其私人膳食供應商的資格。據了解,該飲食中心因違反規定,協助外人將一個羅漢齋飯(未經批准)混入私人膳食,再送到荔枝角收押所。其後署方人員揭發報警,法庭判處罪成,因此署方早前取消此餐廳繼續供應私人膳食的資格。
翻查記錄,該飲食中心負責人今年2月被控違反《監獄條例》,涉嫌向去年理工大學示威被捕、正在還押的被告 ...
有間燒若丸時袋黃狗冰室,又貴又唔好食,又係專呃白痴黃狗幫襯!

「翻查記錄,該飲食中心負責人今年2月被控違反《監獄條例》,涉嫌向去年理工大學示威被捕、正在還押的被告連潤發提供與原定餐單不符的私人膳食。該案涉事3人被控於本年2月15日至17日協助、促致及將未獲授權的物品引進監獄,法院最終裁定罪成,各罰款1000港元和守行為15個月。」

🖕🏿毒蘋果完全冇提此事實,只係指懲教署無理取消「榮光」資格,兼只給與三日通知!

屌~送飯都唔跟規矩,真仆街🤭

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-12-26 11:01 PM 發表
屌~送飯都唔跟規矩,真仆街🤭
暴徒守規矩就唔係叫曱甴啦!

偷運物品入監房, 當然取消你資格啦, 自己攞嚟

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-12-26 10:50 PM 發表
浸大 canteen 一樣係黃狗店,浸大快啲炒咗呢間垃圾啦,同其他黃狗店一樣,又貴又唔好食!
經常去睇睇,一定揾到食物不潔嘅痛腳

黃屍曱甴廢青點解畀得起錢食私家飯??? 係唔係眾籌找數???

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #懲教署
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]