• 瀏覽: 2,641
  • 回覆: 21
甚麼是喪權辱國???日本同白人的不平等條約咪咁囉
日本根本係冇自主的國家, 乜都要看美國的鼻息來做人
最近日澳又想簽訂日澳同盟, 但澳洲又想要這免死金牌喎

要學美國那樣在沖繩殺了人, 姦殺了當地居民, 日本係冇得告, 只能由美軍自己審自己喎.

但澳洲唔該稱吓你咩新鮮蘿白皮, 日本軍事力量排名勁你咁多, 仲想要在日本殺人可以免責???
但白人就係咁賤, 仍當其他民族不是人, 佢地想射就殺喎, 但不得追究, 呢D日本叫民主國家????奴隸國咋

請從10:00看起!

https://youtu.be/sMqd8RgwQTU進入香討影片區

身為一隻🐶邊度敢咬主人

澳洲緊係想要啦,成日想周街殺人,一班罪犯後代,你想佢地有幾守法律呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-25 10:36 PM 發表

要學美國那樣在沖繩殺了人, 姦殺了當地居民, 日本係冇得告, 只能由美軍自己審自己喎.

但澳洲唔該稱吓你咩新鮮蘿白皮, 日本軍事力量排名勁你咁多, 仲想要在日本殺人可以免責???
但白人就係咁賤, 仍當其他民族不是人, 佢地想 ...
想姦殺日本妹

在美國人眼裡,日本人是什么?

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-12-26 03:47 PM 發表

想姦殺日本妹
其實美國做了這些事,但,重來就不受日本法庭審訊,美國在自己軍營內所謂法庭,維威唯  攪掂,根本可以懶得你日本人的感受

澳洲咁死鹹濕,當然希望擁有同樣的免死金牌啦!

根本成堆日本國恥,喪權辱國,有苦自己知,俾白人狂抽水,班黃人話咁先叫民主自由喎!蠢到呢!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-26 06:42 PM 發表

其實美國做了這些事,但,重來就不受日本法庭審訊,美國在自己軍營內所謂法庭,維威唯  攪掂,根本可以懶得你日本人的感受

根本成堆日本國恥,喪權辱國,有苦自己知,俾白人狂抽水,班黃人話咁先叫民主自由喎!蠢到呢!
黃皮妹不嬲喜歡俾白腸挫屎眼

雖然大家都係🐶 ,但係澳洲覺得自己比日本純種

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2020-12-26 03:38 PM 發表
澳洲緊係想要啦,成日想周街殺人,一班罪犯後代,你想佢地有幾守法律呀
台灣妹去澳洲打工假期,真係佢地澳洲佬強姦了很多件。如日本準澳洲在日駐軍的,澳軍軍又會轉口味,食日本妹了日本妹

到時日本可能會發生多單姦殺案都似!

日本是奴才國,這是常識吧!

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-27 09:38 AM 發表
所以, 台灣仲千方百計要跟岩野正男的計算, 要做日本隻9???咁叫台省的民眾在美國眼中是如何低下???

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-27 09:51 AM 發表

所以, 台灣仲千方百計要跟岩野正男的計算, 要做日本隻9???咁叫台省的民眾在美國眼中是如何低下???
日本是狗,台蛙是蛙,狗當然比蛙高級。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-25 10:36 PM 發表

但白人就係咁賤, 仍當其他民族不是人, 佢地想 ...
領事裁判權

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-26 06:42 PM 發表

鬧大了都是調返美國了事,使乜審

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-27 09:38 AM 發表
香港學校不會教亡國奴是甚麼意思

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]