• 瀏覽: 17,652
  • 回覆: 264
+3
引用:
原帖由 woken 於 2020-12-25 03:36 PM 發表

話你豬狗不如真係抬舉咗你,你條咁嘅肛門括約肌,不過肛門括約肌識得打字巧威威呀
豬狗你都係跟我講姐,唔知邊個抬舉邊個,肛門家野去揾 你同志肛交全喇,
肛門你啱啲,所以話你豬狗真係冇錯

引用:
原帖由 ppp1983 於 2020-12-25 09:47 AM 發表
與女童B以夫妻相稱
同一時間,被告透過社交媒體認識13歲女童B,被告得知B快將14歲,要求成為B的男友,並向她發送浪漫訊息示愛,B也認為與被告親密如夫婦。在2017的平安夜,兩人首次在公園見面,被告吻及摸B的胸部。B一度抗拒,但被告說很愛B,B最後順從。翌年初,兩人再在公園見面,被告吻她及摸她的胸部,又用手指插其口,更伸手入B的褲內摸她私處。B一度抗拒,最終亦屈服下來。

公園再相見站著性交
數月 ...
忠心做個死廢警
誠實警名存實亡
勇於犯法不知恥
毅進警察係最多

引用:
原帖由 ppkokki 於 2020-12-25 03:46 PM 發表

豬狗你都係跟我講姐,唔知邊個抬舉邊個,肛門家野去揾 你同志肛交全喇,
肛門你啱啲,所以話你豬狗真係冇錯
話時話其實你係咪受害人患咗斯德哥爾摩症候群?咁幫個獸警嘅?定係你條肛門括約肌慣咗比棍塞?你呢d瀨棍啜菊渣又好難明

引用:
原帖由 woken 於 2020-12-25 03:51 PM 發表

話時話其實你係咪受害人患咗斯德哥爾摩症候群?咁幫個獸警嘅?定係你條肛門括約肌慣咗比棍塞?你呢d瀨棍啜菊渣又好難明
有d仆街黃屍 曱甴直頭精神分裂啦,無事就黑警、有事就報警

做賊冇分年齡職業,一律重罸去勢。

毒果假新聞

支持警隊公正執法🤗

好變態 仲要揸槍
警賊

引用:
原帖由 ppp1983 於 2020-12-25 09:47 AM 發表
與女童B以夫妻相稱
同一時間,被告透過社交媒體認識13歲女童B,被告得知B快將14歲,要求成為B的男友,並向她發送浪漫訊息示愛,B也認為與被告親密如夫婦。在2017的平安夜,兩人首次在公園見面,被告吻及摸B的胸部。B一度抗拒,但被告說很愛B,B最後順從。翌年初,兩人再在公園見面,被告吻她及摸她的胸部,又用手指插其口,更伸手入B的褲內摸她私處。B一度抗拒,最終亦屈服下來。

公園再相見站著性交
數月 ...
哩啲垃圾警察😒😒😒

警方公正無私保護市民,黑警淫警照拘捕。

食得禾米多嘞,入去坐番3,5,7年喇

黃絲黑警

人地差佬捉到老鼠屎就劃清界線,黃屍同班暴徒就核彈都唔割,根本黃屍就係成班仆街黎。

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-12-25 11:33 AM 發表
黑警死全家冇撚有錯
係黃絲黑警

引用:
原帖由 cwilson1 於 25-12-2020 10:02 發表
呢條衰公, 映衰晒警察, 捉去打靶算啦,

但佢好過曱甴班手足,  大家見曱甴港女去台灣著草, 就俾手足姦了, 但曱甴手足唔認數, 仲要逼到受害者唔敢告,
而香港這差人敢做, 敢認, 入去受刑, 又比曱甴自命企道德高地的, 又真係高出幾十班

而家台灣那班曱甴手足不特止欺壓受害者不敢再吿, 更強制那曱甴妹去做鷄, 養佢地

所以黃人同曱甴根本就仲衰過呢個差人之渣, 因 ...
正解