• 瀏覽: 17,614
  • 回覆: 264
+3
與女童B以夫妻相稱
同一時間,被告透過社交媒體認識13歲女童B,被告得知B快將14歲,要求成為B的男友,並向她發送浪漫訊息示愛,B也認為與被告親密如夫婦。在2017的平安夜,兩人首次在公園見面,被告吻及摸B的胸部。B一度抗拒,但被告說很愛B,B最後順從。翌年初,兩人再在公園見面,被告吻她及摸她的胸部,又用手指插其口,更伸手入B的褲內摸她私處。B一度抗拒,最終亦屈服下來。

公園再相見站著性交
數月後,被告與B又再在公園相見,被告當場拉下B的褲子,他則戴上避孕套,並以站着的姿劫,跟B在公園內性交。B感痛楚及不舒服,被告卻求B讓他只做這一次,B當時不敢呼叫。B事後認為被告所做不對,決定不再跟被告聯絡。

酒醉女童C被拖入梯間性交
被告自2018年6月被捕後獲准保釋,同年7月他與朋友及14歲女童C等在蘭桂坊喝酒消遣。女童C酒醉後由被告送她回家,惟被告卻把女童C拖入梯間,並在沒有戴孕套的情況下與C性交。C當時抗拒推門欲逃,但遭被告拉住,C至完事後才回家睡覺。

C的母親發現躺在床上的C,並底褲只套在一隻腳上,其私處更出現紅腫,大腿更沾有白色液體,於是報警。化驗後證實白液是被告的精液,C的指縫亦找到被告的DNA。被告同年8月被捕,他警誡下承認曾吻C及指插她私處,並手淫至射精,他亦承認曾與B成為情侶並性交。

忠誠勇毅 不知所謂

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/社會新聞/563560/休班警認性侵多名女童-包括曾與1女童公園站著性交-認罪候判

警賊

呢條衰公, 映衰晒警察, 捉去打靶算啦,

但佢好過曱甴班手足,  大家見曱甴港女去台灣著草, 就俾手足姦了, 但曱甴手足唔認數, 仲要逼到受害者唔敢告,
而香港這差人敢做, 敢認, 入去受刑, 又比曱甴自命企道德高地的, 又真係高出幾十班

而家台灣那班曱甴手足不特止欺壓受害者不敢再吿, 更強制那曱甴妹去做鷄, 養佢地

所以黃人同曱甴根本就仲衰過呢個差人之渣, 因為你地仲渣, 渣到係屎!

曱甴公然誘姦學生妹, 有些可能只得10碎, 

要鬧就應一齊鬧, 大家被誘姦或誘性侵, 一樣咁衰

但曱甴係一班去侵一條女, 係輪姦, 而且仲可能害了一二千個女生, 比這差人惡毒, 何止萬倍,

差人應去打靶, 曱甴更應被打完靶, 攞條屍出來鞭多幾萬次添啦!

黃人自己包容了咁多曱甴去犯性侵事,  就當理所當然

而家批評這罪犯差人唔係因為正義, 而係因為佢係黃人的對家, 唔係佢陣營就出來扮正義喎

看曱甴多次被找時, 就發現有偉哥傍身, 仲可能有精神科藥物....誘姦女生佢地日日都做緊啦

嘩!!!! 而家企出來扮正義????笑差人誘姦女生????配唔配呀, 照下鏡啦, 唔該

好心曱甴就要求返強姦香港著草曱甴妹那條友出黎自首就先好駡這差人,
呢個差人敢做就敢承認, 算係仲有一點人性

但曱甴就姦完拒認, 仲要打壓受害者唔敢再告, 仲要迫佢做鷄, 去享用操縱妓女來供養自己這些渣行

仲好意思出來駡人, 好唔好意思呀????有冇人格架???

引用:
原帖由 rigby 於 2020-12-25 11:17 AM 發表

知法犯法,犯加一等!
曱甴都知, 所以咪而家扮正義咩,

而家曱甴又話自己高質高學歷, 唔係唔知好似台灣手足強姦香港著草女生再威迫佢唔準告, 繼而要佢做妓女來嫌取利益唔係罪嘛

大家有冇見黃人出來譴責這台灣手足的惡行

邪牌愛差人

黑警死全家冇撚有錯

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-12-25 11:33 AM 發表
黑警死全家冇撚有錯
唔怪得好多曱甴家庭都要破碎啦, 原來係報應,

老婆勾曱甴, 個女被誘去做鷄.....講緊似曱甴受刦多D喎

這位賤阿Sir係抵殺, 但做了敢認喎, 曱甴敢咩???

罕見藍營或巿民犯事會著草咁衰仔的. 是一個漢子的表現

但曱甴喎, 搭大飛著草逃罪就有,

所以曱甴冇權批評那些敢作敢為的漢子, 佢地知錯, 肯伏法去補過, 仲可以敬重,

但曱甴班趴街, 害到多少家庭破損,幾多妻離子散, 要伏法去悔過就著草, 人渣來的.

曱甴你地連人都不如, 有乜資格去批評人

一個人到底要賤到咩地步先會做得出呢D事?

究竟曱甴要害幾多人先知醒架, 係咪要好似柳進肛咁, 俾曱甴害到仆了街, 先知道錯??

曱甴你地要批評人, 請自已去伏法, 為自己的過錯用法律補償了, 先好講啦!

鍵盤翻頁
左右