• 瀏覽: 40,034
  • 回覆: 221
  • 追帖: 3
+6
12月22日,台灣打破253天零本土確診紀錄,再次出現新冠肺炎本土確診病例,引發軒然大波。除了傳染源新西蘭籍機師(台灣確診個案第765例)外,與他

樓主好奇怪點解台灣只係將條女嘅相 post出黎, 新西蘭飛G屍就一張相都無?
條女其實係受害者點解會變罪大惡極咁? 因為食洋腸搞到台灣省[撚]唔Happy?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/566028/台灣253天-防疫神話-破功-台網民另開-獵巫-戰場

莫非台灣一直隱暪疫情?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-25 09:10 AM 發表
莫非台灣一直隱暪疫情?
台灣省係無病徵唔驗毒

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-25 09:10 AM 發表
莫非台灣一直隱暪疫情?
台灣一早話自己無本土個案,但佢地市民一去到外國就被人驗到,你話呢?

引用:
原帖由 sman070707 於 2020-12-25 09:12 AM 發表

台灣一早話自己無本土個案,但佢地市民一去到外國就被人驗到,你話呢?
台灣省驗毒數字係唔夠12萬, 中美國肺炎就唔夠800人, 但係個個人都戴口罩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-25 09:07 AM 發表
12月22日,台灣打破253天零本土確診紀錄,再次出現新冠肺炎本土確診病例,引發軒然大波。除了傳染源新西蘭籍機師(台灣確診個案第765例)外,與他

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/259d6551bfb4e1694c0ea307af350ce5.jpg/cQ0oJMRou-L3F_KHFL9nHewl8gSaILlRmr7uH5q-7h8?v=w1920
因為台男下體控制腦袋,影食台妹嘅鬼佬肯定冇人睇。

台灣最強的唔係做假防疫數字, 而係封鎖新聞, 同面皮百膠幾丈厚

明明多次台灣出外民眾都被查出係播毒者, 帶有新冠, 台灣仲可以厚面皮到自己零個案, 所以世衛上次都小佢做假數

台灣假大空, 一絶

台灣的整好似好過韓國的, 韓國好似一見個機械面就知, 但呢條女巴比身型, 雖知假嘢, 但好似自然一些.

台灣做假, 勁!

台灣神話就係島內0感染,但係人一離境就驗到乃嘢。。。

引用:
原帖由 霏菲飛 於 2020-12-25 09:22 AM 發表
台灣神話就係島內0感染,但係人一離境就驗到乃嘢。。。
菜腫桶會話台島無病毒所以d人無抗體, 一接觸就中

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-25 09:20 AM 發表
台灣的整好似好過韓國的, 韓國好似一見個機械面就知, 但呢條女巴比身型, 雖知假嘢, 但好似自然一些.

台灣做假, 勁!
台灣省好耐之前已經係整容天堂早過泡菜國好多

引用:
莫非台灣一直隱暪疫情?
一直隱瞞,直到蛙蛙抗議美國毒豬,就突然公佈疫情打壓聚集

引用:
原帖由 starr 於 2020-12-25 09:36 AM 發表

一直隱瞞,直到民眾抗議美國毒豬,就突然公佈疫情打壓聚集
台灣島中招人數唔夠800又話0感染使乜禁聚令?

個女嘅係咪應召嚟?

防疫神話
當然神話啦

keep住有輸入同輸出個案
但就8個月冇本土
點做到????
一定係神啦
唔係神話係乜???

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右