• 瀏覽: 889
  • 回覆: 24
+3
高等法院昨日批准還柙廿日的壹傳媒創辦人黎智英保釋回家,等候勾結外國勢力和地契欺詐兩案再訊,是首次有國安法罪行被告獲准保釋。儘管黎智英面對的保釋條件猶如軟禁兼禁言,律政司仍然不滿,繼續追擊,昨已透露會上訴至終審法院,今日正式提交上訴文件,標明「緊急(URGENT)」。律政司同時...

同時申請臨時命令,要求在等候處理上訴許可期間,再度羈押黎智英。律政司更要求終審法院進行緊急聆訊,包括在公眾假期開庭。。。。。。
。。。。。。。。。
聖誕係普天同慶的日子,係要搞到香港🇭🇰無日安寧😡😡😡

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/ ... m_content=link_post

想走佬OK!

死肥狗有得食好食

附件

FB_IMG_1567694594587.jpg(130.91 KB)

大肥豬馬盜賊親自坐堂, 肥佬泥可以放心.

律政司今次做的好👍👍👍

普天同廢?今日平安夜都畀你地搞到唔安靜啦,講呢啲,你唔講下去年每逢星期六日假期大時大節,想出去食下飯都唔敢,畀黑暴搞到連車都冇得番屋企嗰啲?
而家就學人講呢啲?

一個係國安法官,一個係港共律政司,兩邊都係共產黨既人,而家根本係左手同右手打交咁,搞呢場大龍鳳到底係為咩?

你狗x有本事再放,睇下中央會唔會直接接手全部國安案件。

附件

20200928_46c5bd8af3024e2c0311sR29crQJRNti.jpg(60.16 KB)

如果真係走左佬,國安法咪變無牙老虎

萬萬不能,快用鐵鏈鎖返肥佬黎入去過年

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-24 08:50 PM 發表
一個係國安法官,一個係港共律政司,兩邊都係共產黨既人,而家根本係左手同右手打交咁,搞呢場大龍鳳到底係為咩?
那個國安法官是林鄭委任

睇下馬盜賊出乜招

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-12-24 08:50 PM 發表
為左玩9黎智英

如果目的玩鳩肥佬黎, OK.又鎖又放
跟住再鎖死呢條絕世仆街。

引用:
陰鳩終審庭。。睇吓佢敢唔敢放人。。

即係迫我今晚搭大飛姐

主題標籤 #律政司
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]