• 瀏覽: 1,112
  • 回覆: 10
https://youtu.be/CxFTgQ6uEUI

假若英國人想利用黃絲去削弱英國當地華人的勢力,讓你幫助英國白人達到目的之後,下一步可能就會針對黃絲,因為黃絲實際上被英國白人分類為英國華人。但如何可以清理黃絲呢?或許同樣會用減低他們入讀大學的手法,打壓他們後代獲取成功的機會。

- Gigabyte Desktop (Home)
- Macbook Pro M1 13" (Programming)
- ROG Strix Scar 17 (2022) G733ZX-LL093W (Gaming)
- Xiaomi 10T Pro (Personal)
- POCO X3 GT (Office)
引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-12-24 02:45 PM 發表

假若英國人想利用黃絲去削弱英國當地華人的勢力,讓你幫助英國白人達到目的之後,下一步可能就會針對黃絲,因為黃絲實際上被英國白人分類為英國華人。但如何可以清理黃絲呢?或許同樣會用減低他們入讀大學的手法,打壓他們後代獲取成功的機會。
佢哋係真正嘅蝗蟲。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-12-24 02:45 PM 發表

五年後話唔批准入藉咪得囉

引用:
原帖由 巴巴先生 於 24-12-2020 19:15 發表

五年後話唔批准入藉咪得囉
當佢地係棄卒定係Condom?

人無恥就會無敵,黃L就係惡

人地無英藉都有永居權,班黃撚無,睇下玩大佢會點?

不過,比人趕出國門都好,千萬唔好返香港,無地方肯收留就求其搵個地方死左佢,搏下英國政府會可憐下其他手足啦。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 24-12-2020 20:50 發表
人地無英藉都有永居權,班黃撚無,睇下玩大佢會點?

不過,比人趕出國門都好,千萬唔好返香港,無地方肯收留就求其搵個地方死左佢,搏下英國政府會可憐下其他手足啦。
咁你又唔好對佢地咁黑心。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-12-24 08:51 PM 發表

咁你又唔好對佢地咁黑心。
佢地係英國玩大左,捨己為人,等其他手足可以留低,已經係最優解
唔係諗住仲有其他國家肯收掛? 人地唔想收呢D廢柴,求其老屈佢係共諜,反中反到變共諜,情何以堪?

唔好以為我吹水,台灣同美國都用共諜做藉口,擋住香港班難民。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 24-12-2020 20:52 發表

佢地係英國玩大左,捨己為人,等其他手足可以留低,已經係最優解
唔係諗住仲有其他國家肯收掛?
希望大家都可以找到屬於自己的好日子。

唔好請香港今年到英國嘅新移民呀!

引用:
原帖由 4300dtns 於 24-12-2020 20:21 發表
人無恥就會無敵,黃L就係惡
黃絲永遠係輸唔起,到佢要輸果陣就會粗口百出,恥笑同詆毀都出齊,咩賤招都會使出,順佢者生,逆佢者死。因為佢地覺得自己做慣大贏家,所以令佢地變得愈來愈霸道,同英美佬係同出一轍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]