• 瀏覽: 5,575
  • 回覆: 101
+42
引用:
原帖由 siuhung 於 2020-12-23 11:15 AM 發表
係北京睇到香港班所謂民選區議員唔作嘢,只係係度玩政治呃飯食!
又會賣團購米賺錢呃街坊,仲會唔做嘢去英國「探親」,並且批評香港政府好跟唔跟,跟40個地區同國家的「國際標準」去封關而唔比佢返香港。
探親果個仆街又會有藉口話佢想早啲返來處理自己果區既問題但政府唔俾佢回港,然後又有班垃圾盲目相信

線帽逃話唔戴返頂綠帽,就硬係覺得不放心自己唔得

多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港令中央下定決心立國安法除漢奸

清潔香港,人大有責,good

涂謹申:若無非建制派控制區議會,真係好唔開心

塗生將戰場推落區會,佢引火頭一流

呢班區巳完本身就係港獨蒙面暴徙!

附件

Screenshot_20201105_084229_com.news.on.jpg(142.05 KB)

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084557_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

區議會完全不作為,無任何功能性唔要仲好

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-12-23 11:09 AM 發表
DQ你吹咩,敢反抗咩
啱,對往呢班人渣,講道理都多魚,14年同上年市民叫佢比條路行下又要打又要殺。

擺到明又點,上北京反抗囉

真。香港人可以接受反政府,但接受唔到叛國畜牲!

估計北京可能認為 🤣🤣🤣

擺明搞港獨,叫人放心?

泛民時代結束

攬炒囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]