• 瀏覽: 1,189
  • 回覆: 24
+5
英國發現傳染力更強的新冠肺炎變種病毒株後,多國禁止英國班機和旅客入境,部分英國旅客被留在德國漢諾威機場,這些人也透過在網絡發布的影片,請

英國出名足球強勁
今天再次偉大到廢炎轉變成英國變種病毒

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/世界說/564874/英國變種病毒-圍城前逃離倫敦-英國人變人球-落地後即困機場

飯要一口一口食
大陰蒂國子民真幸福.

困21日可以了

挑你老味!
明明留喺屋企最安全,係都要走去人地果度
英國人到處散播病毒還好意思拍片求助

唔緊要啦,黃狗話呼吸緊自由民主嘅空氣就得。

呼吸自由空氣係無價
區區訓機場 係無阻做大英帝國賤民熱情

英國等多陣啦!好快就收皮架啦!

英國脫歐後英國人不受歡迎,香港的哈英族點算?

引用:
原帖由 1333333 於 2020-12-23 08:10 AM 發表
英國發現傳染力更強的新冠肺炎變種病毒株後,多國禁止英國班機和旅客入境,部分英國旅客被留在德國漢諾威機場,這些人也透過在網絡發布的影片,請

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201222/418041718038859776207645.jpeg/-Ezu05mw_JEAhsas2gKOd0f6LcSyT3ORXjr6y146-ss?v=w1280r16_9
湯漢C的電影🤔🤔

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-23 08:22 AM 發表
大陰蒂國子民真幸福.
陰各出軍機去接人?🤔🤔

英國人到處散播病毒............

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-12-23 08:46 發表

陰各出軍機去接人?🤔🤔
有L錢去接人咩, 啲死窮鬼連自己國家嘅兒童都冇飯開, 要搵人接濟.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-23 08:49 AM 發表

有L錢去接人咩, 啲死窮鬼連自己國家嘅兒童都冇飯開, 要搵人接濟.
咁用航母啦!

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-23 08:49 AM 發表

金毛蛇咬都唔認,聯大你多多事實🤔🤔

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]