• 瀏覽: 1,037,140
  • 回覆: 27
  • 追帖: 219
+936
引用:
原帖由 scottiehong 於 2021-1-6 08:18 AM 發表
如果有時間嘅話⋯我講講一般人對風水嘅誤解。
期待大師撥冗指教......又有機會學嘢啊.......

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-6 12:02 PM 發表
寰亞SYHP

#美國將安提法抗議者列為恐怖組織#特朗普簽署行政命令,蓬佩奧發布,將安提法抗議者列為恐怖組織。禁止任何外國安提法組織成員進入美國。#國外那些事兒# ​​​
反對"髮西屍"主義組織.....居然被尾國政府定性為孔布組織................相對地嚟講.....支持"髮西屍"嘅咪可以當正常組織.............侵侵政府一係癲咗, 一係撕下面具, 唔怕話你知佢哋係真正嘅"髮西屍"支持者.............啲3k呀, 邪教啊......可以浮上水面喇......在美華人唔願走, 仲有走狗趕去尾國......真係等住俾3k, 驕傲男孩捉去問吊放火, 唔怕死.......

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-6 12:17 PM 發表

佢冇參與呢次「初選」,所以唔會捉佢。佢真係好醒,去年7月1號之後就隱退,冇證據證明佢真係有參與過違反港區國安法嘅行動。
條仆街涼失杰最愛出峰頭, 但係精到國安法出台後, 連外國組識邀請佢談論香港政情都婉拒.....

頂.....侵侵啲近衛軍老蟹咁遠坐埋飛機去到首都, 走入埋國會, 都冇愚港廢青黑暴响立法會咁認真, 破壞得咁少, 又冇放火, 至少都搵消防喉放水啦.......仲想擁侵侵為皇, 真係冇鬼用.....以後咪冷扮勁, 打咀炮算啦........  

又冇大神指教下.......個人生精彩大劣屍犯國安法被捕, 若果罪成, 個大劣屍牌係咪會被吊銷, 冇得响香港再執業......

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-1-7 09:32 AM 發表

中國歷來不容宗教沾手皇權統治,讓佛教和尚勢力坐大後就好似晚清外國傳教士咁要法外治權,所以歷史上有「三武滅佛」,佛教和尚受過教訓後先識得守規矩唔敢越紅線。任何宗教只要插手政治又掌握到權力,就會利用信眾力量干政擾亂朝綱,睇下臭港一班政治和尚如陳日軍之流就明白。
發膿公就係近代例子.......

引用:
原帖由 wingll 於 2021-1-8 09:15 PM 發表
出得咁快😂

LEGO真係識抽水.............呢盒嘢咁有歷史紀念價值......快啲買盒返嚟砌先......真係永誌難忘啊.......

引用:
原帖由 放假喇 於 2021-1-9 12:18 AM 發表

估係P圖多啲,佢寫有一萬塊,幾個公仔應該唔會有一萬塊
你啱......如果加埋個國會大樓就可能過萬塊.......

TWEETER被封, 侵侵有口難言, 想號召民眾唔得, 想申怨更加唔得......過多幾日被特勤局, FBI秘密帶走, 都冇人知......今次真係大檸樂囉......

引用:
原帖由 scottiehong 於 2021-1-9 11:26 PM 發表

無咁快⋯等齊三元最後九紫一到,我地就會見識小冰期嘅威力。

係咪好期待呢?
三元....九紫.....2024到2043..........20年內遇嚴寒, 糧食短缺兼高價, 冇得食, 世界亂...........

引用:
原帖由 風天小畜 於 2021-1-9 09:24 PM 發表

咁又應該咁睇喎 ,侵侵如果已經被 秘密軟禁 ,下台之後 就會畀正式拘捕 ,而且全家都會被連坐。

咁侵侵 就會搖身一變 成為拯救人民而 犧牲 的受者 ,咁就變成一種大革命或者宗教 既一個象徵式人物嘅出現 ,係救世者同事又係犧牲者,這和耶穌一樣 

同時接緊嘅就係美國財政崩潰加上疫情急升, 人民大受煎熬 咁自然 侵侵邪教這股力量就會再次起動, 未來一年對美國嘅建制 可能會形成大 ...
咁金主咪俾咗侵侵做烈士, 日後有人可以用侵侵人像做號召, 一樣可以攪亂米國.....

睇到大家都對2021充滿不安.......剛好睇到以下視頻, 以推背圖, 地母經, 孔聖枕中記預測2021年, 與樓內各位高人以現代國家行為, 氣像變化之估算何其相近.......2021不平凡啊.......

https://www.youtube.com/watch?v=0PDzkNqiNxs

支持香港警隊嘅師兄/姐, 1月23日晚記得睇喇......

"人我放,行唔行到出去就睇你本事" 霸氣......

https://youtu.be/Nm35Ra4T3_8

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]