• 瀏覽: 37,518
  • 回覆: 473
+14
去年10月1日被警方實彈擊中的中五學生「健仔」曾志健,今(22日)缺席暴動案審訊,法官高勁修發出拘捕令。案件對上一次在10月提堂,控方指曾志健一

去咗英國可以呼吸下自由英國🦠空氣記住呢一世都唔好返轉頭啊

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/565010?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 eos888 於 2020-12-22 05:32 PM 發表
去年10月1日被警方實彈擊中的中五學生「健仔」曾志健,今(22日)缺席暴動案審訊,法官高勁修發出拘捕令。案件對上一次在10月提堂,控方指曾志健一

去咗英國可以呼吸下自由英國🦠空氣記住呢一世都唔好返轉頭啊

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/565010?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
十月已搵佢唔到今日先通緝?果真好野

18歲潛逃到80歲
永遠見唔到家人
咁就一世

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-12-22 17:36 發表

放佢去英國. 呢批人坐完出來都係破壞, 不如叫佢去英國解決吧.
希望英國收多D.... 尤其果D  佔旺畫家呀... 等等

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-12-22 05:36 PM 發表

可能想俾啲年青人呼吸下自由🦠空氣呢

支持黃屍出走, 完美的結局.
黃屍去到西人國, 只係令到西人國增加廢青人口.

無收旅遊證件咩🤔

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-12-22 05:39 PM 發表
無收旅遊證件咩🤔
冇護照都可以去台灣啦

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-12-22 17:38 發表
支持黃屍出走, 完美的結局.
黃屍去到西人國, 只係令到西人國增加廢青人口.
我一直認為政府可以比第三個選擇小黃人. 就係服刑1/3 後, 可以選潛逃英國永不回港..

大家都開心.

老美唔收嘅棄卒. 又係英國呢個傻HI國家收咗?  祝佢一直做流浪漢到老.

不要回來

引用:
原帖由 36H 於 2020-12-22 05:38 PM 發表
18歲潛逃到80歲
永遠見唔到家人
咁就一世
識諗就唔會變黃

到底佢哋知唔知咩叫流亡
呢個又話流亡嗰個又話逃亡, 流亡當地政府係一毫子都唔會節制你, 除非你申請難民或者政治庇護 當地政府都會畀餐飯你食嘅

抗爭罪行刑罰不應接受 即係可以政治殺人 同 政治強姦 啦
唔好以為自己好偉大啦 如果咁偉大就唔駛蒙面

如果去左英國吸毒就真係.......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]