• 瀏覽: 4,872
  • 回覆: 24
白癡哦  

呢條友儍架,係度豬嗡,人地巡邏就係度打飛機

台灣翻譯日本av及寫抹黑文就叻,真係聽呢條軍事評論員,屎都有得食!

睇下美國新型的星座級導彈護衛艦FFG(X)       ,同054a同級,都只係約速度得26海節,就知呢個軍事評論家,冇料就扮4條,作故仔就當係知識氹儍仔信

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/星座級巡防艦

台灣咪信多d呢d人嗡囉,
F16V可以打低殲20喎,吹到天花龍鳳,怎知殲20真係來是,又話都係租f35先夠打
一陣又吹自已仍未做出來的8隻柴油潛艇可以將大陸7x艘潛艇巴假
一陣又話用吹氣坦克就可以嚇跑大陸軍

真係見到台灣班友老吹到呢,想問菜菜子系咪揾班話性交就可驅邪嗰班返黎做佢軍師!

成班精神有問題的!

87樓主看87新聞。

作咁多故有鬼用,人地企定定唔郁任你打你都唔敢打啦。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-22 02:22 PM 發表
台灣咪信多d呢d人嗡囉,
F16V可以打低殲20喎,吹到天花龍鳳,怎知殲20真係來是,又話都係租f35先夠打
一陣又吹自已仍未做出來的8隻柴油潛艇可以將大陸7x巴假
一陣又話用吹氣坦克就可以嚇跑大陸軍

真係見到台灣班友老吹到呢,真係想問菜菜子揾班話性交就可驅邪嗰班返黎做佢軍師!

成班精神有問題的!
佢地周街大學生,周地騙子,呢d濕鳩學者要講d話題性大既野吸睛,騙財其中一個方法

引用:
原帖由 棧道 於 2020-12-22 03:00 PM 發表

佢地周街大學生,周地騙子,呢d濕鳩學者要講d話題性大既野吸睛,騙財其中一個方法
台灣請多d呢d磚家好, 多d廢柴,中國過黎統一佢時,阻力都細d!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-22 03:11 PM 發表

台灣請多d呢d磚家好, 多d廢柴,中國過黎統一佢時,阻力都細d!
統一只會拖低中國人質素

台灣電視節目冇可信度

引用:
原帖由 棧道 於 2020-12-22 03:42 PM 發表

統一只會拖低中國人質素
呢個又真係要諗諗,台灣人而家的道德淪亡到爛來型容,台仔一見台妹醉酒就唔放過,拉去草叢到,啪啪啪!真係台妹咁樣多件涵,老豆都唔知係邊個,成班似日本av上晒腦,真係台灣俾人感覺佢地係冇教養,失教育!

中國如啟動統一,收回台灣後,真係要要諗諗,怎教化呢班道德淪亡的省民!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-22 04:16 PM 發表

呢個又真係要諗諗,台灣人而家的道德淪亡到爛來型容,台仔一見台妹醉酒就唔放過,拉去草叢到,啪啪啪!真係台妹咁樣多件涵,老豆都唔知係邊個,成班似日本av上晒腦,真係台灣俾人感覺佢地係冇教養,失教育!

中國如啟動統一,收回台灣後,真係要要諗諗,怎教化呢班道德淪亡的省民!
對,現在既呆灣係道德敗壞既地方

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]