• 瀏覽: 43,264
  • 回覆: 262
  • 追帖: 1
+6
台妹喎,咁重脂肪嘅

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-21 09:33 AM 發表
(新增:過音影片) 高雄市大同一路一家酒店,昨日深夜23時遭警網包圍突襲,當場查獲小姐們在包廂裸露胸部陪酒。該酒店主打脫衣陪酒,少爺帶女服務生進入包廂時會播放舞曲,女服務生在一首歌的時間內脫光衣服,秀舞磨蹭客人,之後穿回褲子,赤裸上半身陪酒。警方逮捕14名涉嫌脫衣陪酒的小姐、...
https://tw.appledaily.com/resizer/gVSJCxw6HDxiZwrt9e-vYjUpcAA=/760x506/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/ZPWB4TU7JZAD7BS6LI47WRAW5U.jpeg
影到果隻好肥

天使型身段

台灣乜都輸比香港,
惟獨是女人淫賤, 我中國台灣市卻是冠絕全國,
台灣女人夠淫夠賤

呆灣果然係性地, 男人天堂!

台灣已淪落到色情事成為主要內需了

據某些評論,台灣人一生有75%會患性病,淫慾橫到咁,將書鄉地區降格成妓寨,恐怖!

引用:
原帖由 touya08 於 2020-12-21 12:16 PM 發表

影到果隻好肥
佢隻腳成隻金華火腿咁,膽固醇高囉

唔怪之得坐大飛都要去台灣啦!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2020-12-21 09:44 AM 發表
雞蟲基就識得食。
雞蟲基投資移民項目, 自供自給

引用:
原帖由 kelvin180 於 2020-12-21 12:18 PM 發表
呆灣果然係性地, 男人天堂!
染愛滋性地就真!

而家,台灣的渣男,連自已女友都可騙佢去俾陌生姦,連男女的親密信任都冇埋!

發覺佢地將寶島變成練獄

如聖誕所講的所多瑪俄摩拉所作所為無異!

台娃的處女率係華人圈子裡應該算最低

嘩!吊你滷味,一隻死肥奚!!!

引用:
原帖由 djimavic 於 2020-12-21 10:43 AM 發表
做乜影隻肥豬?
爆羔呀
係大閘蟹就唔錯

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2020-12-21 12:21 PM 發表
唔怪之得坐大飛都要去台灣啦!
看來,著草過台灣,有大學生做都唔做,擺明想去做g喎!

條女都幾豬下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]