• 瀏覽: 16,917
  • 回覆: 135
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-1-18 01:21 AM 發表

傻 high, 香港人好有責任感㗎,唔似大陸人咁,經常賴低手尾俾人執!我搞掂哂,自然會走!

英國無工業?你唔識咋!返你東莞剪線頭啦!
係呀,嗰啲新香港人搞咗啲手尾出嚟咪潛逃去台灣同英國!
而家中國咪執緊曱甴黑暴留抵嘅手尾囉!
咩叫做你搞掂晒啲手尾?
瀨死唔走咁話噃!你唔接單咪走得囉!
餓死啲中國人你咪一直想嘅,啱晒你丫。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-1-18 01:05 AM 發表

宜家林鄭就係唔開關,邊到都去唔到呀!
要走你一早走咗啦,使Q等到封關先話走咩。
而家封咗關你話林鄭留你都得啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-1-18 01:21 AM 發表

傻 high, 香港人好有責任感㗎,唔似大陸人咁,經常賴低手尾俾人執!我搞掂哂,自然會走!

英國無工業?你唔識咋!返你東莞剪線頭啦!
佢使唔使番東莞剪線頭我就唔知,你去到英國就做外賣仔就一定。
BNO熱門職業。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-1-18 12:54 AM 發表

我唔接單,你東莞D同胞已經餓死咗啦!
東莞一年都接到幾千訂單。你,有幾多...?
發up瘋之前唔該查下資料先。

去cut 單啦笨. 中國對你既生意完全無興趣, 不過係唔知落單條茂利咁戇鳩, 唔cut 單正契弟, 縮頭烏龜

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-1-18 07:44 AM 發表

東莞一年都接到幾千億訂單。你,有幾多...萬?
發up瘋之前唔該查下資料先。

去cut 單啦笨. 中國對你既生意完全無興趣, 不過係唔知落單條茂利咁戇鳩, 唔cut 單正契弟, 縮頭烏龜
你信條契弟講㗎,
一時話有幾球,一時話2023年收樓,一時話過去嗰邊訓街。
又話個仔唔養佢。
呢頭話要走仲接單?

咁都唔係傻係乜。直頭成個lunch哥啦,一樣攞白咭。

接單喎!Foodpanda外賣單就有得佢接。
哪!Foodpanda外賣仔就滿足到條契弟要求,時間自由。又可以滿足條契弟嘅接單慾望。
真係接單都接到佢手軟。
唔好話做到2023,睇怕條契弟做到2047都係有妄想症嘅外賣仔。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]