• 瀏覽: 46,131
  • 回覆: 447
  • 追帖: 3
+43
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-12-20 07:29 PM 發表

只係藍絲先至會做啲咁缺德嘅野
做缺德嘅事?你睇吓班黃c好似畜生咁鍾意周街交配就知。需唔需要我搵舊聞比你睇?
加埋反社會人格不聽政府指示,100%係黃C囉

引用:
原帖由 路人2014 於 2020-12-20 10:39 PM 發表

做缺德嘅事?你睇吓班黃c好似畜生咁鍾意周街交配就知。需唔需要我搵舊聞比你睇?
加埋反社會人格不聽政府指示,100%係黃C囉
嗰啲係藍絲假扮黃絲老屈人

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-12-20 10:42 PM 發表

嗰啲係藍絲假扮黃絲老屈人
你能力只得這樣嗎?

引用:
原帖由 打9棒 於 2020-12-20 07:44 PM 發表
呢個時候仲分乜鬼藍黃絲呀. 快啲捉走條友啦
好似在旺角捉返條友...................!!

又係只死黃撚曱甴!大家多多包含!

人渣落網

引用:
原帖由 半夜永恆的羊 於 2020-12-20 08:13 PM 發表
成個高官樣
似神棍多D啵.

引用:
原帖由 自閉兒 於 2020-12-19 08:04 PM 發表
本港昨日(18日)首度發生有新冠肺炎確診者逃離病房事件,伊利沙伯醫院一名63歲確診男病人擅自離院。該男病人為李運強,身高

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201219/photo/bkn-20201219140920875-1219_00822_001_01b.jpg?20201219200221

有樣啦………
走咩鬼呀走……

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201219/bkn-20201219140920875-1219_00822_001.html
捉到小強了

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-12-19 08:21 PM 發表
"被問到該患者如何突破醫院保安等重重關卡"

黑記問題真係正,醫院呀!唔係精神病院,監獄,紀律部隊呀! 重重關卡? 有病!
🤣🤣😅x2

人渣,要重判!

引用:
原帖由 chatjai 於 2020/12/21 09:31 AM 發表
人渣,要重判!
支持重判

對自己唔負責,對社會更加唔負責

藍屍最多係咩  就係廢老 而家好啦 走左件出黎唯害社會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]