• 瀏覽: 6,581
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
+3
抄tvb

當空姐真係g嗎?一失業就可改行拍三級?

呢條友仲有錢咩?

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2020-12-19 03:09 PM 發表
呢條友仲有錢咩?
佢冇,佢老豆有嘛,子債父還咪得囉

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-12-19 02:30 PM 發表
受武漢肺炎影響,航空業因旅遊限制遭受重挫,今年10月底,國泰航空裁減5,300名香港員工的同時,旗下的港龍更即日起停止營運。蕭定一旗下「hmvod」今日宣佈明年2月將開拍三級片《#PTGF出租女友》,未知是否眼見一眾空姐被裁,電影公司在作公開招募新演員時,就講到明會以國泰、港...

https://hk.appledaily.com/resizer/FBuuiGwcUJiiyQVTLjXmwY7Rib8=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/FEDACUS66ZHO3GDV36PNBSULJY.jpg
性燒既老千真係冇乜人性

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-19 03:17 PM 發表

佢冇,佢老豆有嘛,子債父還咪得囉
老豆仲有幾多比佢敗家?

鹹蟲

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2020-12-19 03:21 PM 發表

老豆仲有幾多比佢敗家?
傳佢老豆攬住張被,做KoL, 油管每月都醒好多金俾佢喎!

佢個仔唔同佢放咁d血,豈不是好岸居

冤枉黎瘟疫去嘛

都唔明d人仲會去睇三級片的!低班!

4級片勁好多

招募蕭雞

漬弓盲嗰兩件都算係失業空姐喎,唔知會唔會

引用:
原帖由 bily33644 於 2020-12-19 03:38 PM 發表
招募蕭雞
見工就要被試菜呢個香港真係

仲三級片?…網上三仔、四仔睇到你唔睇😂樣靚身材正、樣醜塑膠波又有,適合唔同人士需要。

唔知葉德閒會否擔任動作指導呢,佢話過,砵蘭街唔知幾多號門牌的青春波后就係佢,仲叫金校長得閒去指教下喎

姓蕭成家都正仆街!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]