• 瀏覽: 6,795
  • 回覆: 172
+4
引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-12-18 04:04 PM 發表
我係是其是!非其非的人!
這三個差佬虐打他人!
的而且確很應該被判監!
這個法官判案正常!
而且刑期合理!
希望其他差佬以後對付叛國暴徒!
唔該光明正大射殺牠們!
咁就彰顯公義嘞!
咪L柒啦,點會合理?
睇片都係係咁易打幾下,私了班L樣打到人出哂血都冇判咁重

入到去有排佢地受 出番黎應該半死

從呢個post 可以睇到,藍絲同黃絲嘅分別,黃嘅只會盲撐盲反,永遠都冇一個出嚟指責曱甴嘅錯處,但藍嘅就會是其是、非其非,絕唔會盲目咁支持!
呢幾個差佬真係做錯,唔抵幫!

引用:
原帖由 cHENG222214 於 2020-12-18 03:34 PM 發表
3名警員去年6月在北區醫院內虐待一名因襲警被捕的六旬老翁,其中二人承認藉公職作出不當行為罪,餘下一人經審訊後亦被裁定罪成

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201218/photo/bkn-20201218152014745-1218_00822_001_01b.jpg?20201218152022

為什麼警察都要入獄,証明香港司法公平公正

新聞來源連結: ...
不過刑期跟黃人比不成比例, 警察就判17-32, 黃人私了打到爆晒肛判一年都無, 我希望法官一視同人就好

引用:
原帖由 1469394 於 2020-12-18 04:27 PM 發表
成件事根本當事人唔追究警察,警方亦放生個老嘢,大家一人行一步就可以完滿解決,係個黃屍仔為咗陷害警察搞大件事結果連自己老竇都衰理,黃屍真係冷血。
有哂cctv 捉到正 陷乜春

3件癈物蝦阿伯,拖出去斬

打人係唔啱,但係起碼佢地堂堂正正對住鏡頭,唔係好似曱甴咁,躲於雨傘陣後。

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2020-12-18 04:59 PM 發表
打人係唔啱,但係起碼佢地堂堂正正對住鏡頭,唔係好似曱甴咁,躲於雨傘陣後。
堂堂正正甘知犯犯法 ?甘樣你都可以講得通 你真係好野

嗰阿伯喺尾國已被轟三槍死L咗啦,打幾巴掌有乜大事

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-18 04:10 PM 發表

看片咁系同麥當勞一樣。麥當勞果次仲打得狼死。都系社服。。警察系知法犯法系重D,都唔系差咁多賠
差佬有權有槍有炮,發癲咁知法犯法,3個壯漢對阿伯行私刑玩性虐待,判重10倍就差不多了,根本是社會計時炸彈,判終身吧,偽進仔唔係大曬嫁

爛醉酒犯事,點知係咪詐瞓,皮外傷都冇點算虐待.

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-12-18 04:52 PM 發表

咪L柒啦,點會合理?
睇片都係係咁易打幾下,私了班L樣打到人出哂血都冇判咁重
你都昂L𨳊!
証據確鑿!
仲講咁多廢話托咩!
我以前都在JPOA做過文職!
班身有屎嘅差佬上嚟求助時!
就叫哂我做師兄!
出咗街時!
佢識𨳊得你係乜水!
唔妥班仆街黑暴黃人!
下次咪光明正大開槍射殺囉!