• 瀏覽: 2,943
  • 回覆: 57
+3
駐守毒品調查科男警余俊鑫,涉於網上結交多名女童並相約外出,並猥褻至少 6 名年 11 至 14 歲的女童,包括要求兩名「兼職女友」女童口交或手淫,被告又曾於公園及後樓梯,分別與兩名13 及 14 歲的女童非法性交,男警今於區域法院承認非禮及與 16 歲以下女童非法性交等共 8 罪,還押至明年 1 月 18 日,為被告索取心理及背景報告後判刑

忠誠勇毅黑警無得救。。。。

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/cou ... -毒品調查科男警認-8-罪-還押候判/

之前有條曱甴警又係電腦有兒童淫照
變態死基.......真係黃既多民陣條能樣扮女人+SM

又證明無包庇

入錯行啦!玩呢啲只有教協先保得你住。。

變態

引用:
原帖由 ppp1983 於 2020-12-18 02:16 PM 發表
駐守毒品調查科男警余俊鑫,涉於網上結交多名女童並相約外出,並猥褻至少 6 名年 11 至 14 歲的女童,包括要求兩名「兼職女友」女童口交或手淫,被告又曾於公園及後樓梯,分別與兩名13 及 14 歲的女童非法性交,男警今於區域法院承認非禮及與 16 歲以下女童非法性交等共 8 罪,還押至明年 1 月 18 日,為被告索取心理及背景報告後判刑

忠誠勇毅 ...
希望班黑警可以姦埋你老母。哈哈

警察中既黃人

自以為有免死金牌特權

啲仆街會講樹大有枯枝啫,咁按比例(1個/3萬)x700萬=233個喎,除非啲枯枝高度集中喺某啲群組囉

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-12-18 02:25 PM 發表
入錯行啦!玩呢啲只有教協先保得你住。。
教協護身,改個名繼續出糧,吹脹

含住我 硬漢子....

黑警敗類一定有

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-12-18 02:46 PM 發表
自以為有免死金牌特權
你講緊近期轉個名就可以教返書個個黃畜教屍,呢d就真係免死金牌特權

嘩啦啦⋯⋯有抵死

引用:
原帖由 ppp1983 於 2020-12-18 02:16 PM 發表

忠誠勇毅 ...
多謝證明警察處事公道,恭喜警察又少一隻害群之馬

鍵盤翻頁
左右