• 瀏覽: 7,792
  • 回覆: 122
+4
林鄭已經講左無意爭取連任
(其實我都唔明點解中央仲唔罷免佢..估唔到回想過去,竟然咁多屆特首, 董伯伯已經係做得最好果個)

咁下屆特首必然換人

以下開放討論下屆特首人選
(泛民曱甴可以行開,要入到阿爺眼既)

我個人首推:霍啟剛
背景:紅三代,有個中國跳水皇后做老婆,
後生,最重要係貼地,其他方面雖然可能經驗唔夠
但宜家香港最缺既都係一個有精神領袖既特首
咁先可以解決香港撕裂問題

引用:
原帖由 hihellohi123 於 2020-12-17 06:08 PM 發表
(其實我都唔明點解中央仲唔罷免佢..估唔到回想過去,竟然咁多屆特首, 董伯伯已經係做得最好果個)

咁下屆特首必然換人

咁先可以解決 ...
梗係5哥啦~

引用:
原帖由 hihellohi123 於 2020-12-17 06:08 PM 發表

咁下屆特首必然換人

咁先可以解決 ...
董伯伯點會係最好果個?
最好果個係Sir Donald, KBE
佢對香港破壞係最小

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-17 19:01 發表

梗係5哥啦~
https://i1.kknews.cc/SIG=gojsth/ctp-vzntr/15308800896815217q2r240.jpg
鄧炳強;有心有才有力。

你話呀?林太一定會連任.....

佢做左好多歷屆特首都做唔到既事,有承擔有遠見,完全執行到中央指示,你竟然話點解中央唔罷免佢?

你係黃底都唔好咁揚啦.....

一定係劉華

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-17 08:43 PM 發表

鄧炳強;有心有才有力。
爛仔小角色
同5哥不可同日而語

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-17 08:54 PM 發表

佢做左好多歷屆特首都做唔到既事,有承擔有遠見,完全執行到中央指示,你竟然話點解中央唔罷免佢?

你想話搞出咁多大鑊
全部係中央背後指使?

咁奇?的爛閪聽到都驚喎,佢系咪好掂呢?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-17 09:20 PM 發表

咁奇?的爛閪聽到都驚喎,佢系咪好掂呢?
你好驚?
你有份721嗎?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-17 08:54 PM 發表

實係黃底啦我..咁都比你知道

我真係好想知佢做左乜...我剩係見到乜都要阿爺出手救佢

宜家仲要比深圳市高層打佢小報告

佢自己同二五田講話唔會連任..不過你又岩..林鄭講野真係信唔過

引用:

咁下屆特首必然換人

咁先可以解決 ...
李家超

https://www.youtube.com/watch?v=mJDFRXgUL40

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-17 08:43 PM 發表

鄧炳強;有心有才有力。
警隊一哥對上仲有保安局局長,係行政會議成員之一
如果重視香港安全,理應係保安局長升上去做特首

引用:

咁下屆特首必然換人

咁先可以解決 ...
我支持林過雲 為人體解剖學  有重大貢獻  民主精神 每個香港公民都有資格  競選特首!  反對假普選的民主人士應該支持我講法!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]