• 瀏覽: 24,775
  • 回覆: 260
+30
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-12-17 08:34 AM 發表

想問問現在月球上是否只有美國、中國插國旗,蘇聯有無插?
Your question is totally irrelevant!

If your point is USSR (or the whole world)
could be fooled by the United States , then you're totally ignorant!

引用:
原帖由 希夷 於 2020-12-17 02:40 AM 發表
太空一少步,
祖國一大步,
精彩
祖國又有獨步的大數據了,新一代的中國年輕大學生更有福了🤔🤔

Gogogo

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-17 03:18 AM 發表
以今天的科技發展,就算無人登月已經要這麼複雜,五十幾年前美國聲稱成功載人登月,真係好令人懷疑
拿那5克贈品做科學比較咪知囉🤔🤔

班黃人曱甴話中國窮到要上月球挖土返嚟食

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-12-17 05:43 AM 發表
特朗普聽日可能又發up瘋話, 挑, 係你地中國渣斗je, 40年前我地整既太空船就係甘直接, 話飛就飛, 話降落就降落, 話登陸就登陸, 當年我地d技術仲簡單過地鐵埋站, 都唔知你地中國搞咩仲話5g升空
x 2

大陸要兜幾日+轉幾次轉軌先返到黎
問下nasa專家大陸係咪吹

引用:
原帖由 一號超人 於 2020-12-17 03:54 AM 發表
將人類的慾望伸展到宇宙其他星球🌍⋯⋯然後係開發星球🌍旅行🧳⋯⋯
中國高鐵開通太空旅行,原來當年銀河鐵路999。。。。。。。。🤔🤔

引用:
原帖由 一號超人 於 2020-12-17 03:59 AM 發表
將來大學課程可能有宇宙課程,探究外太空......
所以現在中國的大學生太幸福了👍👍👍

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2020-12-17 02:35 AM 發表
班黃人曱甴好想睇到降落失敗,但願望又一次落空
黃絲投胎一億都睇唔到

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-12-17 07:28 AM 發表

同理,美國載人登月係流嘅,蘇聯佬會唔第一時間出聲?  做乜仲要恭賀美國?
咁你問下蘇聯佬麻

你睇下幾假,一定做假!太子死幾件曱甴同伴先係真

120年前辛丑條約,如果比國民黨一直統治中國,120年後的今天我們會如何?

well done

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]