• 瀏覽: 22,785
  • 回覆: 260
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-17 04:54 AM 發表

流得過美國載人登月?

係流既美國佬會唔第一時間出聲?
人地尾脷肩日日幾十萬人病到仆街,邊得閒搞搞震

熱賣及精選
愛回家 。 起舞弄清影 何似在人間!
印象深刻,光電追蹤實拍,目不轉睛不搖晃。你估“大海茫茫黑媽媽”,睇吾睇到成隻白板咁樣既航母?
第一個畫面五點鐘位置是隻狼

中國真正人類之科技力量上天下地叫人嘆為觀止,不是美畜嗰啲戲棚假太空吹得上天嘅僞科學可以比嘅。

中國加油!漢奸必亡!

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2020-12-17 04:51 AM 發表

唔好踢爆佢,俾五毛打下飛機咪算囉!
法輪仔只識糸屋企亂倫完又語無倫次

特朗普聽日可能又發up瘋話, 挑, 係你地中國渣斗je, 40年前我地整既太空船就係甘直接, 話飛就飛, 話降落就降落, 話登陸就登陸, 當年我地d技術仲簡單過地鐵埋站, 都唔知你地中國搞咩仲話5g升空

慘囉,無爆炸添,班「曱甴 HeHe」咪又要失禁?

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-17 02:29 AM 發表

國家航天局表示,探月工程嫦娥五號返回器攜帶著月球土壤的樣本,在今日凌晨,成功降落內蒙古四子王旗預定區域的著陸場,完成中國首次月球採樣返回任務。

萬里長城永不倒,中國加油

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1565702-20201217.htm?spTabChangeable=0
Support China

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-12-17 04:52 發表

同之前美國係月球拿sample 一樣………
所以美國不要找中國乞sample

祖國加油。

恭喜中國人

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-12-17 04:54 AM 發表 

流得過美國載人登月?

係流既美國佬會唔第一時間出聲? 
同理,美國載人登月係流嘅,蘇聯佬會唔第一時間出聲?  做乜仲要恭賀美國?

期待下一步帶中國人登月😇

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2020-12-17 04:51 AM 發表

唔好踢爆佢,俾五毛打下飛機咪算囉!
踢爆?睇下美國科學家有冇位入到嚟踢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]