• 瀏覽: 3,901
  • 回覆: 68
You cold-blooded animal should be burnt in hell.

引用:
原帖由 七口蛇心十一 於 2020-12-16 11:36 PM 發表
多行不義必自斃,死於國產武漢肺炎
個劇本係為你而製

「正義聯盟」創黨主席李偲嫣今日(16 日)於家中暈倒,送院後不治離世,享年 56 歲,其樣本對武 ...
RAP

Your dead  mother is being fucked in hell

生老病死!每個人都會來!

引用:
原帖由 tkmeb 於 2020-12-17 03:51 AM 發表
生老病死!每個人都會來!
早來遲來上天已有安排!

黑醫還我們李偲嫣.

引用:
原帖由 七口蛇心十一 於 2020-12-16 11:36 PM 發表
多行不義必自斃,死於國產武漢肺炎
個劇本係為你而製

「正義聯盟」創黨主席李偲嫣今日(16 日)於家中暈倒,送院後不治離世,享年 56 歲,其樣本對武 ...
死咗嗰啲都係多行不義必自斃

李文亮三十幾碎死咗,當時冇人留意呢種病毒,病毒又大多數冧大年紀。。。。。。。
外國發現一種病毒冇人知,但係可以散播。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-12-17 02:32 AM 發表

你都睇少啲大公報啦
睇立場多,人都黑心D架。

黃絲咁憎大陸,怎不滾出中資機構?我最看不起就是這種人.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-17 12:53 AM 發表
班著草曱甴如在外染到新冠瓜乸咗, 大家要記著黃人怎對待李偲嫣, 

十倍奉還!
應該好快, 美肺已遍地開花, 英國更出現變種, d漢奸一中就幾隻, 其中有隻仲一家三代同墳, 直頭用左曱甴一掃光咁.

香港班黑醫護霸乸住個檢驗自己做,抹黑大陸乜乜柒柒

但到佢驗時就陽性都可能未驗得出

怪不得林鄭不推行全民檢查啦,可能知道香港掛住攪政治的黑醫護有幾yup!

香港應考慮邀請返國內醫護人員同香港全民檢測吧!

引用:
原帖由 七口蛇心十一 於 2020-12-17 01:25 AM 發表
等比天收,無惡不作嘅藍畜曱甴呢度就
唔止一隻添,點止私煙去得咁自在,
跟住百倍奉還呀!!
李偲嫣作過D咩惡呀你講一樣來聽下師兄? 掟磚掟汽油彈燒人堵路?

引用:
原帖由 加燦 於 2020-12-17 02:59 AM 發表

樓主咁都噏得出, 真係要小心收尾兩年.
可能依家已經係收尾兩日呢

巾幗英豪,浩氣長存,中國五星旗之下,也有你李小姐堅守國家尊嚴所付出的血染風彩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]