• 瀏覽: 8,912
  • 回覆: 78
引用:
原帖由 A1899 於 2020-12-17 05:07 PM 發表

你咪其中一個囉
1個甚麽?

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-12-17 05:35 PM 發表

電子煙肺炎...流感增加數字...軍事基地洩漏...侵侵新冠肺炎快速好返...登月支老尾國旗...伊拉克樽洗衣粉...真係好多嘢好多數字都要搞清搞楚!🤭
好清楚呀
有咩問題?

引用:
原帖由 starr 於 2020-12-17 06:57 PM 發表

咁都仲可以幫美帝吹,真係佩服
大6人話“連數字也不是”
請問關是否幫美帝吹乜事

引用:
原帖由 starr 於 2020-12-17 07:00 PM 發表

突發:美國疫情吹哨人被抄家!警察槍指孩子武裝突襲
毒果假新聞

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-16 09:26 PM 發表

首先民主自由人權法治嘅話
石(蝙蝠女)正麗就唔會搞啲咁嘅嘢出嚟
跟住赤共又唔會隱瞞疫情
然後文明廉恥嘅大6人又唔會食退燒藥4圍播毒
石正麗搞左乜野出黎?你講野唔需要證據?
你對新冠病毒基因有幾多認識?點樣證明係人搞出黎?

無證無據唔該死出時政版

宜家twitter fb 都會禁止呢D 不實言論,Apple app store Google play 都會審查上架既App不包括對病毒同疫苗既不實資訊. 我建議香討不作例外。尤其係Apple app store,見到一定上唔到架,比一個戇鳩仔拖累全世界無得用。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-17 07:34 PM 發表

石正麗搞左乜野出黎?你講野唔需要證據?
你對新冠病毒基因有幾多認識?點樣證明係人搞出黎?

無證無據唔該死出時政版

宜家twitter fb 都會禁止呢D 不實言論,Apple app store Google play 都會審查上架既App不包括對病毒同疫苗既不實資訊. 我建議香討不作例外。尤其係Apple app store,見到一定上唔到架,比一個戇鳩仔拖累全世界無得用。
只准傳電子煙Fort Detrict嘅謠
係咪?
同中國特色言論自由1樣

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-17 07:43 PM 發表

只准傳電子煙Fort Detrict嘅謠
係咪?
同中國特色言論自由1樣
咁你有無證據呀?有的話拎出黎睇下?

你無丫嘛,你乜春都唔識,無辦法用科學方法去證明

做到既就唔係戇鳩廢青,而係諾貝爾生物學獎大熱門,仲唔去做?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-17 07:56 PM 發表

咁你有無證據呀?有的話拎出黎睇下?

你無丫嘛,你乜春都唔識,無辦法用科學方法去證明

做到既就唔係戇鳩廢青,而係諾貝爾生物學獎大熱門,仲唔去做?
做咩你唔講電子煙Fort Detrict?

好簡單。。。黃絲+5眼會大肆宣揚中國共產黨冷血殺人。如今無人講美國,雙重標準。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-17 07:57 PM 發表

做咩你唔講電子煙Fort Detrict?
點解你又東拉西扯?你指控石正麗,證據呢?
答我,有證據,定無證據。

無的話,你需要以行動收回言論
Apple App Store 收緊左審查,你係咪想搞到香討 iOS App update 唔到?

試吓學我咁將美國兩字,代入去文章內中國果度來閱讀

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-17 10:30 AM 發表

所以先大手筆報4千
報31萬好d

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-17 08:01 PM 發表

點解你又東拉西扯?你指控石正麗,證據呢?
答我,有證據,定無證據。

無的話,你需要以行動收回言論
Apple App Store 收緊左審查,你係咪想搞到香討 iOS App update 唔到?
電子煙,Fort Detrict

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 09:03 AM 發表

電子煙,Fort Detrict
石正麗你講完就算?

之前有個戇鳩仔話人地轉移話題,究竟邊個轉移話題?
你無證無據,唔好連累香討。宜家各大平台都封殺假訊息。唔好搞到香討App上唔到架

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-18 09:26 AM 發表

石正麗你講完就算?

之前有個戇鳩仔話人地轉移話題,究竟邊個轉移話題?
你無證無據,唔好連累香討。宜家各大平台都封殺假訊息。唔好搞到香討App上唔到架
電子煙Fort Detrict

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]