• 瀏覽: 8,913
  • 回覆: 78
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 09:44 AM 發表

電子煙Fort Detrict
又有戇鳩仔唔記得食藥,係度念口黃?

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-12-17 08:25 AM 發表
西方報道  有冇訪問一下當年上街的正義烏克蘭人民  今天的感受?
呢班人應該羞愧到去自殺啦🤔🤔

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-18 09:45 AM 發表

又有戇鳩仔唔記得食藥,係度念口黃?
講電子煙Fort Detrict唔會下架?
戇鳩仔有咩解釋?
Google Apple係赤共?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 10:55 AM 發表

講電子煙Fort Detrict唔會下架?
戇鳩仔有咩解釋?
Google Apple係赤共?
總之傳播病毒或者疫苗不實訊息,就必定會下架
講一個實驗室有乜違規會唔會下架,你可以問下Apple 架
唉唔記得左呢個係你能力範圍以外tim

我不建議你打完稻草人,然後再話稻草人都做所以我可以做,實在太戇鳩了

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-18 11:15 AM 發表

總之傳播病毒或者疫苗不實訊息,就必定會下架
會唔會下架你可以問下Apple 架
唉唔記得左呢個係你能力範圍以外tim

我不建議你打完稻草人,然後再話稻草人都做所以我可以做,實在太戇鳩了
我成日都話冇你口大
但最叻捉你隻手打你面

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 11:19 AM 發表

我成日都話冇你口大
但最叻捉你隻手打你面
你總係打飛機以為自己打人地面,結果每次都係自己比人打面。

有D人因為智力問題,分身比人係咁ban,ban完都唔知自己衰戇鳩,真係可憐

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-18 11:21 AM 發表

你總係打飛機以為自己打人地面,結果每次都係自己比人打面。

有D人因為智力問題,分身比人係咁ban,ban完都唔知自己衰戇鳩,真係可憐
點解我講電子煙Fort Detrict你唔話冇證據9up?
Why????????????????

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 12:13 PM 發表

點解我講電子煙Fort Detrict你唔話冇證據9up?
Why????????????????
個實驗室不合規關閉一段時間,呢樣係真喎。唔通要否認CDC有做過野?

仲有,一開始我都吾知你講乜

有D戇鳩仔自己串錯字都唔知 

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-12-18 10:45 AM 發表

呢班人應該羞愧到去自殺啦🤔🤔
他們的正義誤殺了多小無辜人民的生命生活前景!  這就是勇敢站起來的代價?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-18 12:16 PM 發表

個實驗室不合規關閉一段時間,呢樣係真喎。唔通要否認CDC有做過野?

仲有,一開始我都吾知你講乜

有D戇鳩仔自己串錯字都唔知 
赤共咪又接管武漢P4~
點樣使唔使下架?

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-12-18 12:33 PM 發表

他們的正義誤殺了多小無辜人民的生命生活前景!  這就是勇敢站起來的代價?
熱血的代價🤔🤔

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-18 01:17 PM 發表

赤共咪又接管武漢P4~
點樣使唔使下架?
你係度打稻草人呀智將。

我無分身架,你以為人人都好似你咁?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-17 10:30 AM 發表

所以先大手筆報4千
美國最鐘意做假,你美國爸把美國肺炎講成大流感,所以美國點連死亡30萬,起碼60萬

黃畜主人國美國隱瞞疫情是基本,當年H1N1,美國隱瞞大半年,又講大話只死幾千人,最後WHO報告,H1N1(美國人豬流感)感染全世界過千萬,害死幾十萬人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]