• 瀏覽: 2,814
  • 回覆: 72
笑死人的廣告

今年5月接獲的移民查詢「火箭式」飆升至逾800宗

嚇撚死人咩

窮L先要依家走,
係有本事個d一早就走左

實在太少 多d得唔得?

即係本身住緊公屋, 都要查詢一下自己可唔可以申請.
呢班曱甴屙篤尿照下自己先喇.

youtube嘅神計算已經不停有美女介紹持有BNO在英如何生存,但大多數嘅講法都係已在英國讀書及喜食洋物,所以留英工作,如何如何生活有困難都矛有怕,有BNO不知真僞。總之油管有推!

為何會動盪原因有雙重國籍,只要取消其中一方,自然怕死無咁多申請,黃人最怕死。

引用:
原帖由 ninebirds 於 2020-12-16 04:23 PM 發表
【on.cc東網專訊】本港政局近年嚴重動盪,《港區國安法》實施,加上港府防疫不力,經濟大受打擊,令市民對香港失去信心,紛紛出走移民。有移民顧問公司指出,因本港政治事件及英國宣布放寬BNO持有人移民要求,今年5月接獲的移民查詢「火箭式」飆升至逾800宗。該公司今年

如果可以永久禁止呢班垃圾回流就好喇.

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港政局動盪致移民潮-下半年欲移民英國港人急增5成-092657396.html
根據考慮緊急立法凍結所有離港人士及持有外國護照人士的資產!

咁L動盪, 咪係由黃屍搞出嚟囉.

人大常委會頒令BNO係非法證件, 藏有BNO等同藏有白粉.

講到防疫不力,似乎歐美英比香港仲差喎,黑心啲講,係香港中招,政府點都會睇吓你,去到英國中招,真係唔知你點算

引用:
原帖由 ninebirds 於 2020-12-16 04:23 PM 發表
【on.cc東網專訊】本港政局近年嚴重動盪,《港區國安法》實施,加上港府防疫不力,經濟大受打擊,令市民對香港失去信心,紛紛出走移民。有移民顧問公司指出,因本港政治事件及英國宣布放寬BNO持有人移民要求,今年5月接獲的移民查詢「火箭式」飆升至逾800宗。該公司今年

如果可以永久禁止呢班垃圾回流就好喇.

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港政局動盪致移民潮-下半年欲移民英國港人急增5成-092657396.html
太好了,多左職位空缺,多左年青港人有野做。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-12-16 04:27 PM 發表
想走的大部份都係窮閪
走晒優質窮西,換—班人來,咁咪好罹

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-12-16 06:02 PM 發表

太好了,多左職位空缺,多左年青港人有野做。
咪on9啦,只能做最低下層嘅工

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-12-16 05:36 PM 發表
今年5月接獲的移民查詢「火箭式」飆升至逾800宗

嚇撚死人咩
查詢。。人走去美國未。正如商場計人流。同去店舖問價錢。一定買咩。。里篇報導有冇腦架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]