• 瀏覽: 3,051
  • 回覆: 38
+2
繼昨晚大埔新娘潭路有私家車撞燈柱導致男司機身亡的意外後,距離約500米外的位置今晚(15日)再發生奪命車禍。傍晚6時13分,一名年約50歲英國籍男

樓主之前個post都話新娘潭好邪, E+又死一個仲係大陰國民, 唔使農曆7月都...
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/562190/奪命車禍-大埔新娘潭路再奪一命-外籍單車男自炒送院亡

又係見到個新娘?

RIP

RIP
一日兩單致命車禍都是發生在新娘潭。

有冇咁邪

連踩單車都自炒死,係咪受左班曱甴詛咒?

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-12-15 10:36 PM 發表

用01新聞,而家好似會犯版規扣20分,都吾明點解01新聞叫新聞農場?! 要扣20分,痴痴地!😓
01有自己記者都叫新聞農場

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-12-15 10:38 PM 發表

我都想知點解,我都被扣過分!😽
yahoo就真係新聞農場但又唔會扣分

呢架係比賽用的單車, 50幾歲的人唔適合踩呢種單車, 因為年紀大反應慢炒車時就重傷.

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-12-15 10:36 PM 發表

用01新聞,而家好似會犯版規扣20分,都吾明點解01新聞叫新聞農場?! 要扣20分,痴痴地!😓
01的文章係有分類, link的文字有顯示係屬於乜嘢, 有啲係新聞, 有啲係專欄. 要睇清楚.

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-12-15 10:38 PM 發表

我都想知點解,我都被扣過分!😽
師兄想知點解扣分?點解你唔去返投訴版開帖問版主:辟易了解清楚?辟易可能幫你將D分掙返

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]