• 瀏覽: 1,132
  • 回覆: 12
科大學生周梓樂死因研訊第18日,繼續由有份調查案件的東九龍總區重案組偵緝高級警員林志強作供。 庭上播放將軍澳廣明苑廣新閣一支閉路電視的片段,片段拍攝到尚德停車場的外觀,看到於凌晨1時01分47秒有黑影跌落停車場2樓後約1分鐘,即凌晨1時02分40秒,有一名身穿深色衫、深色短褲的男子,由停車場地下其中...

有新線索?
齊來猜猜他是誰。

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1565352-20201215.htm?spTabChangeable=0

隻曱甴好可能係, 自己on99咁撻L死.

吾會吾係暴徒吖?

即係有目擊者啦, 怏D出黎交代, 會唔會已經著左草?

兇手出現了 

黑影跌落時樓旁無一人,意外墮樓較符合事實。

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-12-15 11:55 AM 發表
點呀,搵到兇手未呀
搵到又點?就算自己跌死
黃絲曱甴都當係比警察殺架啦
爆眼女最後屈唔到咪自己消失

引用:
原帖由 1980720 於 2020-12-15 12:29 PM 發表

搵到又點?就算自己跌死
黃絲曱甴都當係比警察殺架啦
爆眼女最後屈唔到咪自己消失
講開又講, 爆眼女單野警方仲唔公開醫療報告? 由得佢地屈唔到就消失當無事??

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-12-15 11:56 AM 發表
隻曱甴好可能係, 自己on99咁撻L死.
之前有段片咪有隻曱甴跳圍牆過另一邊, 點知原來係撻落另一層,
好彩佢仲扶住圍牆先可以爬番上黎, 否則可能當晚就撻死兩隻!

引用:
原帖由 poponotebook 於 2020-12-16 04:50 PM 發表

講開又講, 爆眼女單野警方仲唔公開醫療報告? 由得佢地屈唔到就消失當無事??
唔係警方唔公開 係爆眼女出法庭文件禁止警方公開

引用:
原帖由 poponotebook 於 2020-12-16 16:50 發表

係喎單眼女走咗去邊度呀神秘失蹤之前又話唔畀遠方發佈詳情後來又話私發碌杘。而家究竟點樣呀?其實講嚟講去,佢自己喺度發夢幻想嗻現場嗰班曱甴根本知道發生乜嘢事?十字車嗰啲救護員,亦都最清楚。醫院急症室嗰啲醫護,病房醫護甚至乎幫佢做手術嘅醫生,醫管局,自己心裏有數。當時單眼女為咗唂起曱甴搞事嘅鬥志,就隻係唔想公開畀市民知道。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]