• 瀏覽: 1,780
  • 回覆: 33
+13
兩款各100萬劑的新冠肺炎疫苗將於下月起陸續供港,政府專家顧問、港大微生物學系講座教授袁國勇今日( 14日)下午到黃大仙東頭邨貴東樓視察爆疫情況

呢啲所謂專家祝佢早日中19🙏🏻記住一年都唔好打疫苗

西媒一直抹黑⋯四個月前巴西醫護5000醫護已經打咗中國科興疫苗!我一個普通市民都知道,香港所謂嘅專家知唔知道呢?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/561632?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 eos888 於 2020-12-14 08:35 PM 發表
兩款各100萬劑的新冠肺炎疫苗將於下月起陸續供港,政府專家顧問、港大微生物學系講座教授袁國勇今日( 14日)下午到黃大仙東頭邨貴東樓視察爆疫情況

呢啲所謂專家祝佢早日中19🙏🏻記住一年都唔好打疫苗

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/561632?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
以事論事,今次你睇清楚呀袁生講咩先

"他指當疫苗的第三期臨床數據面世,經衞生署科學委員會評估後認為安全,便可以立即接種,又呼籲市民不必太擔心產苗產地影響品質"

開始打倒昨天的我

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2020-12-14 08:40 PM 發表

"他指當疫苗的第三期臨床數據面世,經衞生署科學委員會評估後認為安全,便可以立即接種,又呼籲市民不必太擔心產苗產地影響品質"
C兄,當然知,不過⋯所謂嘅專家你信佢?經衛生署專家評估⋯中國科興疫苗四個幾月前巴西5000醫護已經打咗!西方媒體一直唔報道⋯你估下香港啲所謂專家知唔知呢?

有科學根據
和標準
現在是縮短三期測試時間

我唔知佢既科學係乜喇 黃人科學?
咪俾我睇死
到時真係有人搵到外國疫苗
佢咪仆住去打

打就打, 唔打就吧啦...

佢既科學就係民主自由科學
我鐘意話乜就係乜

又打倒昨天的我,磚家喎

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2020-12-14 08:40 PM 發表

終於明白你想表達啲乜嘢啦

無人有興趣知你會唔會接種呀

知唔知⋯搬龍門兩回事囉!

科學?根句?支苗吾系根句科學做出尼咩
求9其左溝右溝雞美酒🤔

賣國勇唔想打大陸疫苗,打輝瑞又好危險,索性話唔打好過!

全部國產疫苗缺乏有效率數據,亦無獲得國際認證,包括世界衛生組織認證,接種國產疫苗等如係賭一鋪

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]