• 瀏覽: 1,971
  • 回覆: 28
其中一宗案件,16歲越南籍中二學生黃臨福,被控去年10月14日,在旺角警署外企圖縱火,以及管有三個有啤酒樽製成的燃燒彈,意圖作非法用途。案件今日在九龍城裁判法再提堂時,辯方律師指自上周三起無法聯絡被告。裁判官於是發出拘捕令。 另一個同樣缺席聆訊,被通緝的16歲被告曾俊傑,被控去年9月22日,在旺角太子道西及彌敦道交界參與暴動...

http://news.tvb.com/local/5ea6b82434b031895fe6d03b/兩名16歲被控縱火等罪青年缺席聆訊-裁判官發拘捕令

兩隻勇武曱甴仔暴徒,縱火丶暴動....
找數時候到啦,睇你地走得去邊。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-12-14 03:21 PM 發表
其中一宗案件,16歲越南籍中二學生黃臨福,被控去年10月14日,在旺角警署外企圖縱火,以及管有三個有啤酒樽製成的燃燒彈,意圖作非法用途。案件今日在九龍城裁判法再提堂時,辯方律師指自上周三起無法聯絡被告。裁判官於是發出拘捕令。 另一個同樣缺席聆訊,被通緝的16歲被告曾俊傑,被控去年9月22日,在旺角太子道西及彌敦道交界參與暴動...

http://news.tvb.com/local/5ea6b82434b031895fe6d03b/兩名16歲被控縱火等罪青年缺席聆訊-裁判官發拘捕令
又係火魔師 去死吧

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2020-12-14 06:32 PM 發表

又係火魔師 去死吧
火魔師一啲都唔使可憐佢

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-12-14 08:21 PM 發表

火魔師一啲都唔使可憐佢
縱火丶暴動罪成洗定蘿友!

又著左草

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-12-15 03:32 AM 發表
又著左草
泛民狗害死呢班青年

引用:
原帖由 moyy 於 2020-12-14 15:21 發表

十六就學着草,真正自由快樂一生。

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-12-15 07:59 AM 發表

十六就學着草,真正自由快樂一生。
曱甴嘅民主自由
係等於自由去破壞
唔使可憐火魔師

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-12-15 08:59 AM 發表

曱甴嘅民主自由
係等於自由去破壞
唔使可憐火魔師
咁多種玩法  火魔師 係最黑人憎

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2020-12-15 11:41 AM 發表

咁多種玩法  火魔師 係最黑人憎
冇計喪屍曱甴等於扯線公仔

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-12-15 01:48 PM 發表

冇計喪屍曱甴等於扯線公仔
現今有好多曱甴仔已被洗腦,
所以一定要從教育界著手.....

通緝佢地啦

臭西duck賊喊捉賊自己玩氛身就得
人地改個網名影射就唔得

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2020-12-15 08:17 PM 發表
通緝佢地啦

臭西duck賊喊捉賊自己玩氛身就得
人地改個網名影射就唔得
仲幼稚過兩隻被通緝嘅曱甴仔,
呢件賈聞duck成日玩捉蟲入....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-12-16 01:23 AM 發表

仲幼稚過兩隻被通緝嘅曱甴仔,
呢件賈聞duck成日玩捉蟲入....
又唔相信呢兩件嘢唔蒲頭 除非著咗草
否則 一定....

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-12-16 07:35 AM 發表

又唔相信呢兩件嘢唔蒲頭 除非著咗草
否則 一定....
棄保潛逃仲更加衰 證明你有犯罪意圖 罪加一等

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]