• 瀏覽: 19,935
  • 回覆: 347
+22
成隻狗咁

佢會一世人都返唔到香港,只能客死異鄉,為了自己的政見而禍害全港,唔知為乜?

點解唔約拜登見面呀, 就憑你,慳啲啦

冇黃絲泛民暴徒就冇國安法,佢哋成日揾各種借口美化佢哋不當行為!!!

引用:
原帖由 thorin 於 2020-12-13 06:00 AM 發表
宣布流亡美國的青年新政前召集人梁頌恆,本港時間今早(12 日)舉行網上記者會,表示自 9 月底...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/leung-15_fukgq_1200x630cropcenter.png

宣布流亡美國的青年新政前召集人梁頌恆,本港時間今早(12 日)舉行網上記者會,表示自 9 月底出獄後發現被人跟蹤,持續約兩 ...
唔好再作爛文章啦!肥老泥都犯法被補!冇糧出啦!揾過第二份工啦!

引用:
原帖由 thorin 於 2020-12-13 06:00 AM 發表
宣布流亡美國的青年新政前召集人梁頌恆,本港時間今早(12 日)舉行網上記者會,表示自 9 月底...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/leung-15_fukgq_1200x630cropcenter.png

宣布流亡美國的青年新政前召集人梁頌恆,本港時間今早(12 日)舉行網上記者會,表示自 9 月底出獄後發現被人跟蹤,持續約兩 ...
我真係難以理解,佢想香港好?

想香港好,點解係制裁香港,而唔係中國?

制裁香港,只會令內地更有競爭力,反之,香港只會越差,當香港與內地到達同一環境時,香港不止對西方,對中國亦更無利用價值,到時,中國更可順理成章收回香港作全面管治,這對誰有著數?

當然,對收黑金的政棍及黑暴有非常大的利益,錢收夠了,就走去他國嘆世界了

仲痕呢條樣衰仆街,有機會做議員唔好好做,為香港爭取自由,反之破壞香港,欠債唔還,向外國乞憐,仲要香港人受苦,呢條仆街如果係我面前,就算要我受牢獄之苦,都要抦佢鑊甘,而我抦完佢係唔會走路,我會面對我的刑責,係咁多

記者跟蹤又當係政府?

跟乜丫,真係跟你,你會上到機?
難得小黃淫又信!

掛念香港,因為多蠢曱甴眾籌給錢。

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-12-13 06:08 AM 發表
比人跟蹤下都唔得嘅人學人搞革命,當年共產黨員比國民黨暗殺明殺真係多不勝數,梁頌恆,你呢啲唔係搞革命,事實係做漢奸搏美國收留就真。
佢在花旗國有郭文貴爸爸照顧他

引用:

佢真係覺得中國要仰美國鼻息,任由美國擺布?
制裁香港,擊潰香港金融中心,美國利益唔會受損?
為咗你哋幾條蛋X立X,香港幾十萬金融從業員受累?咁嘅心態,貫徹佢哋攬炒嘅作風,其心當誅

引用:
原帖由 emsdhong 於 2020-12-13 07:36 AM 發表
走佬一定有借口,同犯罪求情個時話自己弱智一樣!
唔老作多 D 藉口
將大陸、香港
有幾衰就唱到幾衰
又點會搏到同情
願意提供政治庇護喎 ...   

佢一定要sell到自己超勁超大影響力
先有得留低

尼條仆街仔又沒吉士,又學人玩嘢,衰咗又唔L認,沒承擔既垃圾死剩把口

逢走路既仆街,港府應立刻注消佢中國香港人身份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]