• 瀏覽: 4,395
  • 回覆: 68
+2
可悲毒果人工低,朋友頂吾順,無做了。

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-13 10:11 AM 發表

即係你希望林鄭成世都比美國制裁,無所謂啦!你都幾黑心
就算美國制裁,林鄭仍然有糧出,真係冇所謂啦,位髙權重,就要承擔風險。

應付美國制裁,港官必定有方法,你係趕佢唔絕嘅,何況佢哋一定獲得中央支持,生活肯定唔會比未受制裁之前差,有少許不便就當然,但話佢哋因為你老美嘅制裁而死得,則你老美諗多咗喇

講可以中資銀行出糧果d, 証明係少投資或連基本經濟都唔識, 鄉土藍C就係多這些水平嘅人。

引用:
原帖由 healchu 於 2020-12-13 03:05 發表

人地一個月糧已經係你幾年人工,擔心係你自己好過啦
毒販搵錢重多,都係將啲錢放屋企無銀用。我唔貪心,錢夠用又有信用卡用就夠。😎

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-13 10:05 發表

因為藍絲本來就係咁無知
的確大多數都係

全家老婆仔女都制裁㗎喎!唔信問吓廿蚊張……

🤭

附件

下載檔案.jpeg(21.53 KB)

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2020-12-13 02:04 AM 發表

未有洗衣機之前全人類用手洗衫,無洗衣機有咩問題?
未有升降機之前全人類用腳行上八樓,無升降機有咩問題?
未有電話之前全人類用白鴿遠程通訊,無電話有咩問題?
係呢,有咩問題呢?
係呀係呀,未有民生之前做皇帝生活衰過你呀。。

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-13 10:06 AM 發表

人類係恐龍時期唔著衫褲周街行,你而家唔去試吓
大部分長者今時今日都仲係用緊現金,冇信用卡,有咩問題?

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-13 10:06 AM 發表

人類係恐龍時期唔著衫褲周街行,你而家唔去試吓
你台灣是第三世界,有信用卡咩?

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-13 10:11 AM 發表

即係你希望林鄭成世都比美國制裁,無所謂啦!你都幾黑心
黑心得過你?正乞兒 😀😀😀

引用:
原帖由 宇宙可愛的採購 於 2020-12-13 06:55 發表
毒果講嘢可信?驚都驚你老細犯國安法封佢戶口斷資金鏈毐果冇糧出啦。
唔知,出糧俾佢地咪即是請佢地做官,但佢地老公/老婆有無考公務員試?點解可以受僱收人工?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-12-13 02:50 AM 發表
都好過某件肥佬西坐一世監
仲有好多黑暴曱甴要走路流亡做流浪狗同家人斷絕關係做難民同坐監都唔知邊個慘

除左制裁,老尾仲有冇第二招

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]