• 瀏覽: 2,447
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
+3
等中共軍做炮炭喇,駛鬼自己去咩,大陸人命賤唔值錢架。

眾籌眾籌眾籌眾籌眾籌眾籌眾籌眾籌 眾籌

好明顯係掠水啦,國家海警炮艦日日去釣魚島巡,睇到日本船隻使近就攔截。使鬼你班人去吖。

新船

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-12-13 01:24 AM 發表
有新船就可以開呆灣漁船專線,發達啦!
保釣為名,着草灣灣為實...
不過唔知豬鼻菜會點招巴...

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-12-13 01:04 發表

唔交捐款點有錢落袋保釣為名袋錢為實11905932 呀豬呀狗都可眾籌咁多錢落格唔籌就笨
x2 依家眾籌好過做生意

算把啦P

愛國愛港的人一定唔會捐錢, 因為依家中國海警船係睇住釣魚台.
黃屍白痴仔更加唔會捐錢, 佢哋自稱唔係中國人.

又搵借口掠水呃錢,呢個議題應該冇乜人捐

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 12-12-2020 11:18 PM 發表
保釣行動委員會成員名下的保釣船「啟豐二號」日久失修,維修費高達400萬港元,即將拆卸。該會計劃發起眾籌,呼籲有心人捐款購

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201212/photo/bkn-20201212214842677-1212_00822_001_01b.jpg?20201212215317

保釣行動委員會成員名下的保釣船「啟豐二號」日久失修,維修費 ...
買新船?係咪 made in China 先?
抑或買隻日本漁船?

籌錢系主要目的

又眾籌,係唔係合法用途呀? 如果轉頭俾手足著草,傳聞偷渡費幾十萬一個,隨時賺到笑。

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2020-12-13 01:59 AM 發表
等中共軍做炮炭喇,駛鬼自己去咩,大陸人命賤唔值錢架。
宜家全世界最命賤應該係你祖國(美賊國),死人死到無地方放

引用:
原帖由 topsmac2 於 2020-12-13 12:54 AM 發表
買隻新都唔洗百五萬  一噸6000蚊  200噸頁船都唔洗百二萬
哇 400萬食水好深喎

DLGH 啦, 啱啱簽左 RCEP, 你班粉腸就出來搞屎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]