• 瀏覽: 1,822
  • 回覆: 30
+2
美國聯邦最高法院周五(11日)駁回德州針對4個關鍵州份的選舉結果訴訟,德州共和黨主席韋斯特(Allen West)批評最

柒普搞乜新聯邦呀!? 不如建立柒普大帝國啦! 成為永遠柒普大帝千秋萬代!

亦都可以成立新嘅頭利尖柒普合眾國, 柒普成為永遠大腫桶, 姓Trump姓柒永遠為腫桶!

要做就唔好等即刻做啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201212/bkn-20201212140031473-1212_00992_001.html

每個州獨立成國,50個腫桶,齊齊坐

呢個我支持!

應該得州首先獨立由柒普當大帝

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020/12/12 16:56 發表
應該得州首先獨立由柒普當大帝
德州很多油王和布殊家族。
有排都未到柒普。

早講中國拜登勝利,不要胡思亂想,冇懸念啦!

引用:
原帖由 kk2964 於 2020-12-12 04:58 PM 發表
早講中國拜登勝利,不要胡思亂想,冇懸念啦!
柒普下行政命令美國軍隊永遠由柒普指揮

如果成事,就恭喜美國了!

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-12-12 04:57 PM 發表

德州很多油王和布殊家族。
有排都未到柒普。
當柒普得到50州之後全部分封佢地做豬喉

世界民主之皇-川皇。👍👍👍

好多人還是胡思亂想,冇懸念啦,中國勝利

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-12-12 04:35 PM 發表
美國聯邦最高法院周五(11日)駁回德州針對4個關鍵州份的選舉結果訴訟,德州共和黨主席韋斯特(Allen West)批評最

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201212/photo/bkn-20201212140031473-1212_00992_001_01b.jpg?20201212152800

柒普搞乜新聯邦呀!? 不如建立柒普大帝國啦! 成為永 ...
劉曉波七國論,美國版本

樓主想起柒普做咗皇帝無理由唔分封香港班義士, 一於搵佢地做太監公公
仲有菜菜子做龜妃

即係鼓吹成立另一政府,與現政府打對台,果然係最民主的國家,如果現政府唔打壓你嘅話

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]