• 瀏覽: 1,445
  • 回覆: 40
青年新政前議員梁頌恆現身處美國,計劃尋求政治庇護,他於今日(12日)的網上記者會上表示,希望在美國繼續推動香港民主運動,

垃圾佬收垃圾!垃圾去到垃圾佬度以為自己得到認同,垃圾佬會保護佢。其實最終垃圾會被垃圾佬燒毀。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201212/bkn-20201212103502047-1212_00822_001.html

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-12-12 03:23 PM 發表
青年新政前議員梁頌恆現身處美國,計劃尋求政治庇護,他於今日(12日)的網上記者會上表示,希望在美國繼續推動香港民主運動,

垃圾佬收垃圾!垃圾去到垃圾佬度以為自己得到認同,垃圾佬會保護佢。其實最終垃圾會被垃圾佬燒毀。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201212/bkn-20201212103502047-1212_00822_001.html
其實97已經回歸左。97後香港特區出世個d 都係手足所講既「支拿人」

美國佬回收香港垃圾
對美國有咩幫助

啱啱睇完新聞,真心覺得呢條契弟真係毫無責任感。人格真係好卑劣。

所以話中共都系怕事,哩類人出國,居然無特工做也

英美成為垃圾回收站

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-12 03:40 PM 發表
我反而覺得中國根本唔放呢班漢奸、鬼佬在眼內

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-12 03:40 PM 發表
可能唔需做乜隻流浪狗就中新冠病毒瓜咗呢

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-12-12 03:38 PM 發表
美國佬回收香港垃圾
對美國有咩幫助
用嚟話俾人聽佢哋有所謂人權,以為可以移開美國黑人被殺事件嘅視線。

坐完幾個星期監嚇死佢啦呢條友仔一向怕死架嘛!

無左侵侵即刻走去奶拜登

自己去美國享福,留低老竇老母喺香港,仲要求美國制裁香港。

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-12-12 03:49 PM 發表

我反而覺得中國根本唔放呢班漢奸、鬼佬在眼內
話無影響就假,等同毒果唱你幾十年,洗腦幾十年,等一個時機就搞亂你一樣,,如果系國內肯定人都消失埋。。。點都系怕怕地外國

助後生仔庇護,會否要收錢先。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-12 03:56 PM 發表

話無影響就假,等同毒果唱你幾十年,洗腦幾十年,等一個時機就搞亂你一樣,,如果系國內肯定人都消失埋。。。點都系怕怕地外國
呢啲叫大國博弈

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-12-12 03:59 PM 發表
助後生仔庇護,會否要收錢先。
一定要啦

主題標籤 #梁頌恆
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]