• 瀏覽: 35,631
  • 回覆: 431
+16
引用:
原帖由 舍與得 於 2020-12-12 06:00 AM 發表
恭喜賺美金
賺埋老尾肺炎

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-12 06:59 AM 發表

香港青年係真正才俊,為左唔還幾十萬去做難民
過幾年被美帝放棄,返香港又係破產,留美又冇飯食。唔知點算。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-12 12:52 AM 發表
青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的已發放酬金、利息及訟費,早前被立法會行政管理委員會入稟追討欠款,行管會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201211/photo/bkn-20201211220541595-1211_00822_001_01b.jpg?20201211224208

青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的 ...
佢走唔走都無價值了。

點解D死仆街咁容易着草既?

致府把關不力,放走晒D罪犯!

幾時有人會因為炒牌唔比錢去尋求政治庇護?

真係高招又一個可以無憂無掛自由生活.年青有為自油

引用:
原帖由 舍與得 於 2020-12-12 06:00 AM 發表
恭喜賺美金
恭喜埋可亨受美肺。

成件事最鬼嘅係, 份工係勝選然後政府刊憲得返嚟, 然後仲要返足工先有糧出。但居然可以返咗幾個月之後再追討返已經支付嘅人工, 咁真係唔走佬唔惦。你諗吓如果你返咗份工兩三年, 突然間公司話要炒你因為你簽份聘書嗰陣出咗問題, 不特止仲要追返你呢兩三年人工, 我覺得任何人都係跳樓都唔惦囉!

引用:
原帖由 Only_G 於 2020-12-12 06:32 AM 發表
其實牠沒有案在身,只是欠債都要政治庇護?正儍仔!
即是呢隻曱甴仔好大機會是違反了國安法。
走得摩,冇鼻哥。
叫人沖,自己鬆。

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-12-12 05:58 AM 發表
供你讀大學,走去搞搞震,仲要唔養父母,正衰仔。
可能眾籌夠養全家呢眾籌係一門置富嘅生意嚟香港多愚民嘛

一講到錢,連家人都唔認

黃畜漢奸,返去禍美國。滾!

做曱甴做到眾判親離六親不認,何必呢?

政若睇實DAV精妹妹.吾好比佢走呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]