• 瀏覽: 35,639
  • 回覆: 431
+16
做走狗下場就係要斷六親。

其實牠沒有案在身,只是欠債都要政治庇護?正儍仔!

自己屋企都搞唔掂

欠錢唔還!原來可去美國尋求庇護!香港欠人錢的債仔都可舉家到美國找庇護!美國佬……香港起碼有一二百萬人找你庇護!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-12 12:52 AM 發表
青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的已發放酬金、利息及訟費,早前被立法會行政管理委員會入稟追討欠款,行管會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201211/photo/bkn-20201211220541595-1211_00822_001_01b.jpg?20201211224208

青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的 ...
欠債還錢,天經地義。咁都要走路?
講到去到美國要為咁多高層次針對中國嘅事參謀獻策,美國畀幾錢佢?

食完嘆完唔找數 ,要政府出錢,即係又係要市民 埋單,正一 杏加橙

犯左法,食天使
自由西,話願意
籌完款,就潛逃
袋落袋,夠穩陣
去外國,慢慢嘆
脫關係,講下啫
真係信?咪昂9

畜牲,咁就一世啦 .

活該

手足呀,你哋慢慢坐啦。

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-12-12 05:58 AM 發表
供你讀大學,走去搞搞震,仲要唔養父母,正衰仔。
反中亂港黃人那一個是好兒子?

攞咗納稅人啲錢唔還,
自己去嘆世界

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-12 03:55 AM 發表

斷絕關係, D債關家人鬼事
口頭話斷就斷想唔關屋企人事咁天真
敢寫包單 警察上門搵佢屋企人佢又會出黎鬼叫 信唔信

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-12 03:55 AM 發表

無知到咁!難怪你無家人

引用:

由你幫佢還

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-12 12:52 AM 發表
青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的已發放酬金、利息及訟費,早前被立法會行政管理委員會入稟追討欠款,行管會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201211/photo/bkn-20201211220541595-1211_00822_001_01b.jpg?20201211224208

青年新政立法會前議員梁頌恆因拖欠立法會93萬港元的 ...
香港青年係真正才俊,為左唔還幾十萬去做難民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]