• 瀏覽: 1,466
  • 回覆: 17
美國財政部本周三(9日)宣布制裁人稱「崩牙駒」的澳門知名江湖人物尹國駒,以及3間由他控制的公司。尹國駒今(11日)回應事

崩牙駒的完結編!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201211/bkn-20201211115003346-1211_00822_001.html

美國vs洪門!

特9英你件大種乞兒咁同毒果跣9自己拍檔呀???毒果話洪門系致公會呀??大6又有~台灣都有致公會播~中央知道來頭啦~相信崩大佬知真相後~會入國安公署篤你特9英件仆街乞兒灰!!!你個仆街周圍去揾替死鬼甘仆街???仲跣佢系政協???難得老美又onL99拎住你份稿講~

睇下你特9英呢件大種乞兒做事系幾甘onL99~

崩大佬睇到大少奶俾你既口訊啦呵???上左神台啦~特9英隊你出來借老美要你代佢俾中央啪~今次只有中央睇到你~你乖乖入國安公暑篤佢件乞兒灰啦~

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-12-11 08:54 PM 發表
美國vs洪門!
郁北韓,中國唔得啫

成個國家vs洪門依舖仲有得輸

攞番個彩先

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-12-11 09:17 PM 發表

致公黨早就洗白了,其他的都是假的
司徒美堂早就投共了,他是不承認蔣匪
這都不清楚亂說
喂!!!前幾日系你件屎忽鬼許家倫講洪門先!!原來系你個仆街同莫綺雯隊崩牙駒上神台~吾怪得知話佢做政協啦!!!

有冇崩牙駒d人在??拿!!!真系特9英莫綺雯同呢件屎忽鬼搞你大佬呀~

洗米華你有冇份搞崩牙駒呀??—定有~下話??

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-12-11 09:30 PM 發表
洗米華你有冇份搞崩牙駒呀??—定有~下話??
大佬都出賣

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-12-11 09:15 PM 發表

郁北韓,中國唔得啫

成個國家vs洪門依舖仲有得輸

攞番個彩先
唔是攞彩㗎,侵侵同金沙老板反咗面,明玩鳩佢。。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-12-11 09:32 PM 發表

原來大少奶學識淺薄,失禮了
中央系會睇中文字既~你D狗屁佢地吾會信~台灣致公黨亦有網站既!!!

引用:
原帖由 holo3 於 2020-12-11 09:34 PM 發表

大佬都出賣
咪系~

崩牙駒~知吾知特9英台獨hi莫綺雯屎忽鬼許家倫洗米華點解隊你上神台呀???佢地皇冠網個ip中央知道左~咪搵你做替死鬼囉!!

屎忽鬼許家倫你搞完向生~而家又黎搞崩牙駒~你地onL9到用台灣洪門至公黨黎玩~中央吾打你件onL9~崩牙駒都會吼住你件屎忽鬼~佢D兄弟應該鞭鞭有力彭彭聲既~

崩大佬~大少奶人至義盡甘幫你啦~中央亦吾方便插手你既黑務~你大哥自己搞掂啦~

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-12-11 20:54 發表
美國vs洪門!
你錯了,其實是美國反詐騙拉了個用洪門做宣傳的江湖大佬.

我不是江湖人,但都想知呢個駒哥點解會被認為是洪門中人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]